Endorfiner är min grej

min braiga grej.
En dålig grej är till exempel vin, jag vill ha tusen liter vin - bada i det. Eller sprit. Heck, jag hade kunnat dricka pisang ambon med mjölk om så vore. Jag längtar efter att röka, efter att få vingla hem från krogen i Hbg, jag längtar efter sorglöshet och jag saknar den där känslan av att vara oövervinnelig. Jag saknar smala lår, till och med jobbet på köttclownen. Jag saknar tammejfan Snaps till och med.

Fast det gör jag ju inte, jag bara längtar bort från sorgen. Det vet jag ju, jag vill ju bara springa ifrån mig själv och ropa Nejmen gråt inte, vi ses sen! Jag ska bara..
Synd att det inte går. Och bra. Och synd. Mest synd, tycker jag förstås. Att det blev såhär.

Kommentarer
Postat av: M

Snaps och de eminenta stripporna? :) Jag längtar efter dig och hoppas att du kan sova lite. <3

2011-07-15 @ 23:37:29
URL: http://marianordstedt.blogg.se/
Postat av: Anna

Så är det ju...ingen vill vara i sorgen liksom, men lik förbannat hamnar vissa där:( det enda som hjälper är att traska,travla och älta sig igenom det onda...vända och vrida på varje liten sekund,vem sa vad? vad var det som hände? sedan är ju knoppen så funtad att den söker tillfälliga lättnader,t.ex alkohol,träning,tabletter eller annat skojsigt..och vet du? det är ok...det är ok att ta paus från eländet mellan varven,bara man inte fastnar där sittandes med en mariella i ena handen och en röka i den andra.

Man ska aldrig hoppa över steg i sin sorgbearbetning det brukar hoppa upp och bita en i arslet senare, men du kan på allvar inte mena att du saknar snaps? det är helt ärligt det äckligaste på denna jord, eller ja...förutom den där människan i guiness rekordbok med 100 meter naglar,det är äckligt på riktigt!! puss o gonatt fining! (husfrun..)

2011-07-16 @ 00:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0