SMS till mamma:

Första dagen på praktiken idag. Detta har jag gjort: ingenting. Fast nu trampade jag i en hundbajs. Alltid nåt.

Exakt ingenting, jag satt på olika stolar och glodde hela dagen, sen sa min handledare: Äsch, att inte du går hem och då sa jag: Jag ska nog vara ledig imorgon va?
(jo alltså, för de håller på att flytta kontoret, det var därför jag inte hade nåt att göra alltså)
Och då sa han: Vabra idé! Vi ses på torsdag.

Så imorgon ska jag köra till Skövde, T ska köpa en motorcykel och så kör vi hem igen. Jag i bil och han på mc med ylleunderställ. Jag kan tänka mig både bättre och sämre saker att göra en ledig dag.
Faktiskt.


Mäh, vikken jävla dröm

jag hade imorse förresten. Jag minns inte allt, men jag minns att jag drog ett plumpt skämt och då började T gråta och bara Fy faaaan så taskig du är du tänker aldrig på mig här står jag och får ont i magen blablabla. Och jag bara (alltså i drömmen): Eh, förlåt?
Och han bara böl gråt yl och jag blev helt kall inuti och bara nej nu -gråter- han och nu är jag inte kär bara för det fast nu bor han ju här så skitisamma nu får det vara såhär.

Allvar, vad är det MED mig i drömmar? Jag gömmer lik, jag tänker att det är för jobbigt att göra slut, jag ljuger så satans och slåss och har mig.
Man undrar ju. Och samtidigt tänker jag att tacksomfan, den där cilian får gärna finnas i drömmarna bara, hon behöver inte vara med när jag är vaken.

För övrigt fick jag titta noga på T när jag vaknade för att se om jag fortfarande är kär (jamen drömmen kunde varit ett tecken, sånt vet man aldrig så noga) och det var jag och det var ju väldans bra det.

Förresten köpte jag

en ny kofta igår. Jag var så sates nöjd och hon i kassan sa: vill du att jag ska sätta fast en sån lapp här så du kan byta och jag bara nesch jag ska ha den så skit i det.

Så jag blev föga förvånad idag när jag upptäckte att jag köpt en kofta i storlek L.

Idag är första dagen

på min praktik. Jag fattar inte, jag borde väl vara så innitahelvetes nervös? Men jag är såhär, äh jag går och bajsar så nervositeten över sen.
Fast jag vet inte, det kommer bli helt roligt för min handledare verkar vara en sån som bara trampar på i ullstrumporna och inte bryr sig värst om vad folk säger. Folk som i chefer då.

Kukdammsugare!

Ja, nu har jag iallafall sopat med en sån där fesen liten sop, lata pigan eller vafan det kallas. Hela lägenheten. Sopad.
Och oj, vad golvet var skitigt och liksom tusen miljoner fläckar överallt där det fastnat ludd (varför tänkte jag skriva tarmludd?) så jag måste nog moppa också.

Fast först kaffe och en bisolvon och jag veeet, alla rökare har katarr och jag ska sluta snart men det värsta är att jag inte har nån vidare lust. Längre.

Visst fan.

Jag glömde köpa musfällor. Kan man göra egna? isåfall vill jag det, helt såna burar som inte mosar mössen. Och så ska det vara lite så orientalisk stajl på burfällorna, alltså ska det finnas minismå kuddar med yttepyttesmå tofsar på, röda sammetsskynken och en liten bild på en gubbe med fez. Och så ska jag bjucka på baba ganoush, det tror jag mössen gillar.

Fast vänta, då blir kansk emössen jätteledsna sen när jag (/nån som vågar röra buren) vräker dem? Det är kanske bättre med en vanlig sketen fälla med lite snickers på?
Å andra sidan kan det ju vara roligt för musen att få uppleva baba ganoush (nej alltså jag vet inte hur det stavas, så stäm mig då) och en liten bild emd en gubbe som har fez på huvuet.
Svårt det där. Svårt.

Alltså, det där med att huvudet

aldrig (nästan) är med på mina bilder är liksom inte som jag försöker vara anonym. Det är som jag är antingen a. konstnärlig eller b. en uschlig självfotograf.
Ingen vet och det är ju faktiskt inte viktigt egentligen. Eftersom jag inte orkat sminka mig iallafall.

En billig jävla outfit

tänker jag också visa, fast min outfit är inte riktigt lika inspirerad som fejdans brukar vara.
Anywho, såhär ser det ut när det är tentaskrivar- dammsugar- målanaglarna- och vänta på T-fredag. Jag kommer naturligtvis ha andra kläder på mig när han kommer hem, som till exempel en mossgrön klänning. Eller så. Blabalabla, kolla nu då:Okej, here goes: under det där har jag bikinitrosor (fråga inte) som jag köpte på hempan för typ 10 spänn. Hello Kitty-strumpor, ingen vet för de är hundra år gamla. Jeans från Saint Tropez, där jag köpte tre plagg för 250 spänn. Efter en snabb huvudräkning (jo förmodligen), kommer jag fram till att brallorna alltså kostade 83 spänn. Och så en tisha från cubus typ två för 99, vill jag minnas.
Sate så billigt. Detta betyder att behån jag har på mig är det dyraste plagget, för det är en Åhlénsbehå och de brukar kosta typ 199.
Visst har jag en jättesnygg och väldigt naturligt ådrad ytterdörr? Jojomensan, fint ska det va.

Imorgon, imorgon, imorgon!

Då kommer han hem, inte alls på söndag!

Detta har hänt ikväll: maxi, magknip, jag har kört fast (alltså bildligt, i tentan), june har ätit inte mindre än två glassar, kaffe och en skvätt sov på soffan.
Även köpte jag dammsugarpåsar som skulle passa dammsugare och till de som gjort dem säger jag: sluta ljug era jävla knallkorkar.

Osedvanligt inspirerad inköpslista:

mjölk
vitt bröd
majonnäs
sånt man doppar räkor i
äckligt smalsmör
räkor
kräftor?
DAMMSUGARPÅSEJÄVVLAR
nåt skit till frysen

Det ska bli en verkligt trevlig runda på härliga Maxi. I sanning.

En och en halv timme

och halva upgiften klar. Jag har exakt inte en aning om vad jag vill säga om socionomens roll som medlare? Jag bara blabla lojalitet och etik och här har jag ett exempel och blablabla jag fattar ingenting.
Fast en bra sak är att jag tydligen har läst mer än jag själv tror.

Nu ska jag köra till Väla och köpa underkläder och hålla tummarna jävligt hårt för att boken kommer imorgon - jag vet inte hur jag ska kunna göra klart annars.
Trosor it is!

Tentan, var det ja!

Nu skriver jag lite, sen går jag till stan och köper underkläder för det tycker jag är roligt. Det vore jävligt bra om boken ville komma idag också. Förstås.

När vi besiktigat bilen

var jag helt glad och lite förvirrad eftersom den gick igenom. Så istället för att ta det lite isigt (varför jag nu skulle göra det, helt mot min natur?) blev jag helt uppstimmad och visste inte vilket håll jag skulle köra för att hitta. Så då svängde jag vänster (jag gillar ju vänster bäst) och lyckades köra MOT färdriktningen en bit. Sen kom det en bil och bara menvaihelv..? Vafan GÖR du?
Så då fick jag backa och vinka och höja axlarna och visa händerna typ såhär: oj hehe sorry jag visste inte.
Jävla idiot. Det är jag det, en jävla idiot.

Jag har en egen stalker.

Hon heter Kajsa och vart jag än vänder mig på nätet så står hon där och säger: Va? Vad gör du här? Du ska ju plugga!
Det är iksom både skrämmande och fantastiskt gulle och jag är ju inte så lättskrämd egentligen så kanske är det mest gulle iofs.

Alltså ja, inte för att det hjälper. Jag har fullt upp med att msn-hångla med min honey och sånt. Men imorgon. Imorgon är det ny dag! Kväll, menar jag.

Mys.

Gullebull. Fluff, gos.


Äh vafan, hur går det för mig egentligen?
Fast det var en fin bild. Rätt så. Typ lite iallafall.

Visst, det går bra.

Jag kan jättegärna ha mens en vecka innan tabletterna på kartan säger att jag ska ha det. Och det går bra, jag kan ha mensvärk exakt hela tiden. Och vara likblek i ansiktet. Absolut. Inga problem.

Om jag har mens på söndag kommer det vara sån bajskorvsmens som är kvar (jamen alla som haft mens vet vad jag pratar om, den i slutet är fan inte så kul) och då är det jag som dammsuger mig i underlivet. Eller, ännu hellre, boxar mig själv i magen.

Nej jag vet inte varför jag skrev det här. Vi glömmer det.

Nej inte bajs

men väl vajs på mat- och sovklockan.

Den här pausen

verkar i sanning dra ut på tiden. Plötsligt, när jag läst frågan, blev det mkt viktigt att äta äppel (till lunch? det har blivit bajs på mat- och sovklockan), hälla vinäger och diskmedel i en skål för att ha ihjäl äckliga bananflugor, ligga på golvet och vila ryggen (=spela luftgitarr till Purple Haze och Hot Kiss), brygga kaffe, torka diskbänken n o g a, springa efter katten och retas, fundera på om man kan dricka folköl kl 13 på em (nej), stå och glo in kylen med öppen mun i minst tre minuter i olika omgångar, kissa, hälla upp lite badvatten och ösa ut det igen. Såna grejer.

Men jag vet ju inte vad jag ska säga, fast jag vet liksom hur jag tänker Och ändå inte. Fan.

En uppgift klar!

Helgalet, jag GJORDE det och det tog inte ens en hel dag!
Nu vägrar jag gå och sova, nu ska jag göra klart minst en till och sen kan jag glida igenom den sista. Detta glidandet kommer att ske när boken jag beställde i fredags dyker upp.

Iallafall har jag paus nu och har då valt att ta två bilder för att illustrera hur det är att ha snor-och-feber-hjärna och skriva tenta. Då ser man ut såhär:


Och det är inte ens ett skämt. Faktum är att jag till och med gör lite snyggmin/pose för de första bilderna (ja, plural) jag tog såg jag så jävla ful ut att jag svimmade flera gånger.
Ja, jag har lämnat June på dagis sådär. I den tröjan. I den frippen. Så kan det vara.

Såhär ser det ut där jag sitter och pratar för mig själv, nej svär menar jag. Och läser högt med fröken-röst:


Äh förresten, det såg ju inte så farligt ut. Jamendåså, vafan gnäller jag om?

Tentaplaylisten innehåller bland annat:
Kaah (måste dansa!)
Gyllene tider
Juliette and the licks
Bob Dylan
Jimi Hendrix
och åff kårrs B-Boys (alltid nästan faktiskt).

Undrar om jag ska se det här som att pausen är över nu? Ja, tydligen.

Föratteh

jag blev väckt runt 4 imorse, och nu är det jag som dricker baljor av kaffe och försöker fatta vad ett bra ledarskap kantänkas vara. Eller jag vet ju vad jag tycker ett bra ledarskap är, jag ska bara hitta stöd för det i litteraturen som jag knappt läst.

Även borde jag städa, baka nån slags fika till imorgon (HAHA, jo förmodligen), smörja näsan igen, inte röka under fläkten (fast June ÄR ju inte hemma och jag vädrar ut innan jag hämtar henne), sluta blogga och skriva istället. 

Jag tror jag har snutit (snytit?) ut fyra liter snor sen i förrgår. Tänk vakroppen är fantastisk.

Den här. Den gillar jag.


Och Kajsa: Tack som satan!

June, simulanten.

När hon fick nys om att jag är sjuk blev hon genast sjuk också, och fick ont i halsen fast bara kanske tio cm ont, inte en meter som hon hade den gången hon kräktes slem (slem! Ja, hon kräktes SLEM, som en alien!) och låg på soffan ch kommenderade mig att hämta saft, glass och ge henne halstabletter.
Jag bara: duhar inte feber din lilla råtta, trösta mig istället! Och hon bara: Mäh, jag HAR feber, jag ÄR sjuk. Och jag: Tss, simulant du är bara avis dusk avisst det på dagis jag har inte ens tid att ha dig hemma sådeså.

Sen när hon skulle sova var hon tusen grader varm och antingen var det min feber som gjorde händerna kalla, eller så VAR det feber hon hade. Jag är på allvar helt empatistörd, jag tror aldrig på henne när hon sägerhon är jsuk.

Jag ska jobba på det. Jag SKA vafan.
Plus, tentan verkar ju inte så jävla svår iallfall och han TB som mailade den verkar ju vara en hyvens grabb (som är ASLIK han Steve som Miranda i SATC är gift med) så det blir säkert inga problem. Kankse.

Ingen vet.

Jag ville ligga med Brolle

innan. Sen träffade han en tjej och då var det som om hela hans sex appeal bara schkloff hejdå, nu ska vi hitta en ny husse. Hans tjej däremot är snyggare än nånsin (kanske hans sex appeal rann upp på henne?).

Sens moralen i de där meningarna är antagligen nåt i den här stilen: sluta böla i aftonbladet, sluta vilja ha med din tjej i reklamfilmer du är med i, sluta ha vit kostym.
Eller nåt sånt.

Vaknade 15:27

och fick dagishämtarpanik. Så i sedvanlig ordning satte jag mig här och pratade med T på msn (jag drömde om honom innan jag vaknade) och så poppade jag panodil zapp och sen körde jag.

I bilen fick jag en sån febersvettattack att jag var en sekund från att ta av t-shirten också när jag klädde av mig och vevade ner rutorna och viftade med händerna och hade mig.
Men det var det värt, jag mår rätt okej faktiskt, jag har druckit kaffe, ätit happy meal, diskat (!!) och till och med orkat skälla lite på June.
Som för övrigt nog också håller på att bli sjuk, hon åt en halv burgare, några pommes och en glass och typ en godisbit.

Och hemtentan? Inte fått än. Yikes.

Åh, S ringde

och hade idel goda nyheter: bröllop och bebisar som ska anlända om ett tag. Gladsamtal är de bästa och jag sms:ade genast T och sa att han skulle spara datumet 25 juli 2009 för då är det fest och då blev han också glad och det är ju fint, som ringar på vatten och så.

Nu borde jag avsluta det här med att säga nåt mer bra, men det tänker jag inte, för jag är så bra på att gnälla: någon borde köpa nezeril, alvedon och glass till mig. Och blöjor förstås.
Och så borde någon tvätta mitt hår och klappa mig i pannan och sånt.

Snart ska jag köra. Snart. Nej, jag ska inte duscha innan.

Den vars billarm

har tjutit på ett synnerligen korkat sätt i en kvart nu, ska få en present av mig. En dropkick i nacken, det är det som är min gåva.

Fast nu tystnade bilen, så då kan jag ju knappast vara arg längre.

Ingen har nånsin

haft såhär ont i ryggen som jag har nu. Ingen! Ja, okej quasimodo kanske. Och han, Nosferatu var nog rätt värkbruten också såg det ut som.

Jag ska samla ihop mig och sen köra till apoteket (nej, jag går inte tammejfan). Jag skulle egentligen kört inom där när jag lämnat June, men jag svettades så mycket att jag fick köra hem och vila mig. Som en liten tant!

Sånt jag är särskilt tacksam för idag:
* alvedon
* att jag inte sålt bilen
* dagis
* nezeril

Det heter iofs kanske tacksam över. Skit. Samma.

Loranga, Mazarin & Dartanjang

är nog min bästa film.
Och det är definitivt Junes bästa film.

Jag vill också ha en giraff och äta bullar till middag, särskilt idag.

She loves me, jä jä jä

Jamen kolla då:


(kolla in värsta hemmets journalbilden!)
Lilla Junis palunis köpte rosor till mig idag. Och lyssna att hon hade bestämt det imorse och pratat om det hela dagen på dagis.
Ja, jag betalade själv (eller alltså T betalade förstås) men skitisamma. Gulle, gulle, gulleunge.

SATAN

vad det kliar i gommen (det heter inte gummen, alla borde veta det vid det här laget, det har liksom hetat gOmmen typ aslänge). Alltså, det funkar liksom inte alls att rafsa med naglarna där inne, för dels är det ju äckligt och så känns det ju inte ens skönt.
Det är således ett dåligt kliläge i gOmmen och jag vet inte hur att lösa det.

Min första kärlek

herregud vad kär jag var. Sådär så jag blev helt prillig och rodnade när nån sa hans namn (vilket hände alltför sällan iofs). Jag tyckte han var så snygg och cool och ball och ba fyfan, HAN ska jag leva med. Sen när jag blir stor.

Så, meet love of my life:


Pang. Pang. Lucky Luke.

Detta har jag på mig nu:

Strumpor (som det står POW! på), apsnygga babyblå mjukisbrallor, svarta trosor från hempan, en top från barnavdelningen på Åhléns, en långärmad fleecetröja och med jämna mellanrum även en lycrakofta à la kriminalvården.

Jag hade glömt bort hur kallt det är att vara sjuk.
Även hade jag glömt bort hur mycket det kliar i ansiktet.

Sju gånger.

Är det antalet gånger jag bajsat idag.
Satans jävla fiberrika mathelvete, det här var sista gången. Sista gången, säger jag!

Livsprognos, schlivsprognos

Jomensåatteh, på hallgolvet (jag skaaa köpa hallmatta, jag skaaa) idag: en faktura från livsprognos.se. 199 spänn är vad de vill ha för att jag fått reda på att jag ska 86. Och så skrev de ju förstås att jag ska leva ett underbart liv fram till dess.

Saliga äro de lättlurade och allt vad man säga, men fy fan vad blåst jag är. Ja jävlar.

Eftersom båda babesen

varit ohemma den här veckan har jag ensam genererat kanske två maskiner tvätt.
Och det tycker jag är lite tråkigt.

Men iallafall, jag surfade runt lite och hos fejdan hittade jag den här alldeles glimrande sysselsättningen, attt jag kunde göra liksom barn av mitt och T's ansikte. Så då gjorde ja det, och då blev det såhär fint och bra och rätt creepy:

 
Vilka.. fina? Och vindögda!


Glory day!

Det verkar som om jag också ska få bli sjuk. Jamen det ÄR fan en glory day, jag är ALDRIG sjuk och alltså ä rdet aldrig synd om mig, ergo det är jämt synd om mig.

Innan ringde K-ur och vafan, jämtjämt glömmer jag vilka fina och bra människor jag känner. Altså jag går runt hela dagarna och mopar och bara buhu jag har inga vänner och T komme rtycka att jag är ett sajko som inte har nåt umgänge och bölböl och så har jag ju VISST det vänner om jag tänker efter.
Det är en bra sak, fast dåligt att jag ska behöva påminna mig själv om det.

Jag tänkte göra kaffe men

så blev jag utmanad av bästa Kajsa så here goes:

Först reglerna:
Svara på alla frågor, välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar och be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Vilken mat äter du ofta?

- T är ju uppenbarligen beroende av köttclownen och eftersom köttet är svagt så äter jag där ofta. Fast hemma, när jag gör mat själv så äter jag såhär fin och bra mat med rotfrukter och skit.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?

- Nesch vafan, är det inte mitt kalas så sitter jag. Finns det vin sitter jag definitivt.

Var sitter du helst när du bloggar?

- I vardagsrummet där datorn står. Fast helst på ballisen men då ska det vara sol och varmt fast inte för varmt och så ska det vara en fåtölj där ute av nån anledning, en som inte blir äcklig för jag ska inte svettas iallafall. Och så ska det finnas kylda drycker man inte blir helt fet av och godis som är gott men som inte gör att jag vill spy. Så svaret är att jag helst sitter i Utopia och bloggar.

Köper du ofta triss?

- Ja! Om jag vinner? Mäh, hade jag köpt fler då eller? Nej vafan.

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

- Ingen vet, jag trivs bäst hemma. Men såhär i retrospektiv har förstås kärleksresorna till Oskarshamn varit svårslagna. Och en gång blev jag brun när jag var i Grekland, det var trevligt. Å andra sidan dog jag nästan av tristess där så jag vet inte.

Vilken TV-kanal tittar du på mest?

- Den kanalen som visar Dr Phil. Och så den som visar Förlossningskliniken. Och den som visar Dirty Jobs, Mike Rowe är för fan både snygg och rolig (fast jätteäcklig).


Fyra stycken?
Fejdan, adiemus, groen och kajsa men vänta, hon utmanade ju mig jamen då vet jag inte men tänker återkomma.

Do you have horny?

Så trodde jag på allvar att en man frågade mig idag.
Jag bara menvaihelv.. vasadu?

Och nej, vi säljer ju faktiskt inte honung här. Vi gör ju inte det.

Vilken bra dag

det här verkar bli!
Det är fina kläder och det är kunder i affären och de är helt trevliga och solen skiner och jag har sopat och moppat och har med mig matlåda och kurslitteratur och det är fina sms på telefonen från flera olika människor (mest från T förstås) och gott kaffe och liksom.
Jag är på gott humör, helt enkelt.

Jesus, mina fötter!

Mina stackars stackars fötter.
Plus vafan är det med skor? Som passar i affären och första gången jag använder dem och sen blir de för stora? Allvar, sluta med det, skorna. Sluta genast med det.

Baby, it's a new age

och inspirerad av en diskussion om sloppyness (alltså, det finns säkert ett bra och fint svenskt ord för det? Sjavighet?) ska jag idag ha kjol och klackeskor.
Alltså, dagens outfit:

 
Fan vad jag ska ha ont i fötterna om ungefär 36 minuter.

Det är sajko

på tv, fast med anne heche.
Tyvärr har jag läst om henne att hon ÄR sajko så nu gillar jag inte henne. Av nån anledning, jag skiter väl egentligen i om hon drar vingarna av flugor eller eldar myror (även om jag nog skulle tycka det var mer än lovligt underligt att göra det).

Iallafall, hon har sån frisyr som jag hade velat ha om jag varit söt i ansiktet (i ansiktet? Var, mer exakt, skulle jag annars vara söt hade jag tänkt?).

Tusen olika sorters musik

spelar man på plantan ikväll.
 Jag får skylla mig själv som har balkongdörren öppen iofs, men ett undrar jag: varför i hela fridens namn spelar man orgelmusik? Jag kan fatta pop, hårdrock, techno (knappt) och sådär. Men orgel?

Hösten är i sanning mitt bästa.

Varje morgon vaknar jag med förvisso john blunds arsle i ögonen och helt genomsvettig (vafan svettas jag så mycket när jag sover för? Det är nåt fel, jag fryser ihjäl när jag är vaken ju) och rufsig såklart men hjärtat är lätt och halsen är inte längre spänd och jag kan andas hur djupa andetag som helst utan att det spjärnar emot.

Och det här handlar om hösten men också om självkänsla och det som jag ska göra den här terminen och så handlar det om kärlek, inte så lite heller.

Det är det här med lappar.

Jag gillar det inte. Jag gillar det inte ett dugg.

En annan sak jag inte gillar är när jag ska få en yttepyttelön fastän den rimligtvis borde vara borde vara en rätt så hyfsad dito.

Så nu är jag irriterad. Men vafan, skitidet.


Tydligen gick man bananas

i Malmö igår. Det skulle demonstreras för fred, frihet och miljö och så, men några såg sig tvungna att öppna upp en burk storstryk. Så det gjorde de, och det betydde att de eldade upp en bil (hade de eldat upp min bil hade jag jagat ner dem och tvingat dem att 1. betala och 2. be om ursäkt så innitahelvete) och bröt upp asfalten och kastade sten. Och så slängde flaskor och fan och hans moster.

Mina tips till demonstranter:
1. Köp inga fler rånarluvor, om du maskerar dig kommer alla tänka att du är knallkork som ingen vill lyssna på.
2. Elda inte upp saker. Det värmer bara för stunden.
3. Väx upp, för ingen lyssnar på en snorunge med ölflaska.

Nu ska jag gå till jobbet. Nej köra ska jag förstås, för det kan kanske börja regna. Iallafall regnade det i fem minuter för en timme sen.

Inköp på Åhléns:

1 st termomugg (till mig, har mkt svårt att tro att T är intresserad av en mugg med sjuttiotalsmönster)
1 st mössa (june)
1 par vantar (june, i barbamönster, så en vante är svart och en rosa och June kommer vara vansinnigt förbannad på det)
1 st top (till mig, men från barnavdelningen så mkt billig)
1 st doftljus (hela familjen, fast mest mig för jag är ju den enda som är hemma)
1 st örngott (T, det stod jag älskar dig på det. Mkt romantiskt.)

Såhär många kurslitteraturböcker köpte jag: 0 st.
Eller jo, jag beställde en sen när jag kom hem.

Gylfen är trasig

på det som skulle bli mina nya favvojeans. Inte för att jag bryr mig jättemycket, jag tänker använda dem ändå och låtsas som om det regnar.

Jag blir för övrigt nervös av att T:s post kommer hit och ligger här och liksom skräpar för att 1. den skräpar och 2. räkningar måste betalas och bankbrev öppnas omgående.
Det verkar vara dags för en ny aktualitetslåda, så Åhléns here I come.

Tillbakavecklas jag?

Jamen jag vet väl att det heter regredierar, men nu använde jag int edet ordet. Jo, det gjorde jag ju iofs.

Iallafall - finnar i pannan? Alltså allvar, varför har jag fått finnar i pannan? Ska jag behöva köra det där pubbetricket med att klippa lugg så de döljs?
Ska jag behöva bli emo? Ååh vad jobbigt, jag kommer aldrig orka greja så mycket med håret och förresten tycker jag att de där tokio hotel (heter de så?)  är rätt dåliga och jag kommer få ont i nacken av att kika under lugg sådär snett liksom.

Nu går jag till uni och låtsas som ingenting.

Tipselitips # 2

om benavhåring.
Weet, sån där hårborttagningskräm. Använd INTE den. Den är 1. en bluff och 2. tydligen gjord av syra.

Fast det är klart, med knallröda ben behöver man ju knappast använda strumpbyxor. Alltid nåt.

Vad bananas

det blev när jag var ute och skulle posta nån sån här liten gul biltjofräslapp som jag glömt posta (och nu fått skäll för att jag glömt posta, jävla T-jävel) och jag körde till Mästerlivs. Eller ja, där var det ju inte så bananas (om man tänker bort det faktumet att jag köpte ett frimärke och ett halvt kilo kamutvete, vafan jag ska ha det till men skitisamma) men sen när jag skulle köra hem och stannade vid ett rödljus.

Då helt plötsligt öppnades min bildörr och kompisen till han i bilen bredvid stack in en reklamlapp. Och visserligen log han och såg snäll ut men han måste ju trott att jag skulle få hjärninfarkt och segna ner död, för den fasan som stod skriven i mitt ansikte kan han inte ha sett så ofta. Ja jävlar i min lilla låda vad rädd jag blev.

Mitt tipselitips är: gör inte så. Dela gärna ut reklam, men liksom öppna inte bildörrar. Bara precis skit i det i fortsättningen. Det är det som är mitt tips.

Rekonstruktion

(rekonstrucdead tänker jag alltid på då, en DAD-låt) av hur jag såg ut under minst tio minuters promenad:


Ookej.

Tog ett arslefoto

och harregud. HarreGUD vad jag ska gå.

Gåbrallorna upphittade

så nu är det bara att göra det. Vojne, vojne.

Förresten, de hade gömt sig i strumplådan. Vilka as alltså.

Två sidor kurslitteratur

har jag läst idag. Iofs en mkt stor förbättring mot igår då jag bara läste Bang och Misstänkt och lite Camilla Läckberg (jag erkänner Läckbergprylen eftersom jag redan skrivit att jag läser Bang).

Jag sätter mitt hopp till helgen för då ska jag jobba och jag gissar att kön inte kommer ringla ner till entrén.

Anywho,

ikväll är det jag som dricker rött vin och äter fläskfilé bara för att.
Det hade ju onekligen varit mysigare att göra det med sugarbabyhoney T (med undantag för vinet då eftersom han bara dricker typ öl eller whisky) men vafan. Jag och Britta Katt har rätt roligt tillsammans också. Och Tv 4 Fakta, ej att förglömma. Min nya bästis.


Jag har kanske glömt tacka?

När jag flyttade hade jag typ ingenting (jo, en massa kläder som inte passade så bra). Min lägenhet, som jag älskade från dag ett, såg ut som en knarkarkvart. Eller nej, men delar av den. Som till exempel sovrummet (där det stod en madrass som klarais snälla mamma gett mig) och så Junes rum. Hon hade en säng. Och en hylla. Punkt.

Och nu, nu är det ett rum på riktigt och jag är så jävla stolt över mig själv och så oerhört tacksam för all hjälp jag fått.
Så då fick jag ta (suddiga) bilder bara för att, fast sen kom jag på att det nog inte finns några före-bilder men vafan, skitisamma. Det var tomt innan iallafall.

   
Jamen jag sa aldrig att det var så jävla fint inrett eller? Såhär ser fyraåringars rum ut när de får bestämma själva på ett ungefär.

Så, iallafall. Om jag inte sagt det innan så tack. Tack, tack, tack.

Mkay,

jag ska diska nu. Och sen damma och dammsuga, det fladdrar omkring dammråttor.

Innan T åkte i söndags var jag en sån good sport så jag tvättade hans arbetsbyxor och några tröjor. Alltså i badkaret, för hand. Och nu gör det så ont i handikapphanden att jag knappt kan skriva, det är ju kuken med.

Kukhandikapphand - ett alldeles nytt ord från mig till mänskligheten.

I mina gyllene skor

är en hit här ute på plantan. Eller ja, borde vara för jag har aldrig sett så många guldskor samlade på ett och samma ställe. Här svajar galanta damer omkring i guldplatådojor, snorungar springer och snavar i guldflipflipskor, några tjejer svassar omkring i guldstövlar.
Guld alltså. Guld?!

Mina svarta ecco står nu i hallen och skäms, och det är ju alldeles riktigt gjort av dem.

Okej, nu gör jag det.

Nu går jag. På prommis i ruhrområdet.

Åh så upplagd jag är för det. Jajamensan. Japp, japp. Okej. Nu så. Då går jag nu då. Hej.

Varifan är mina gåbrallor?

Va? Va? Va?
Jamern jag bara undrar, för de är verkligen inte här hemma, så då måste de ju tagit en liten promenix själva och sen glömt komma hem.
Det känns bara sådär inspirerande att behöva gå med fula tantgåbrallor osm dessutom är för stora.

Såhär blir det ju: jag skiter i att gå och städar istället. Med balkongdörren öppen, och så flera rundor till soprummet och bilen (det är liksom kanske lite på tiden att tömma ur T's grejer ur bilen).
Det är också motion, ej att förakta.

Jävla snorunge

det kan man kalla mig om man vill. Jo för två dagar i rad, alltså vid två separata tillfällen, har jag fått visa leg i affären.


Jodåsåatteh, här ser man ju tydligt hur slät och grann jag är.

Åh, fyfan fyfan.

Jag städade alltså ur kylen, diskade alla såna där plasthyllor som hänger på dörren (den eviga kylskåpsrengörarfrågan dök förstås upp: Varför i hela helvete gjuter de inte en helt slät hylla?), torkade av alla burkar som stått i vad det än är som runnit ner på glasskivan i botten av kylen och kastade en hel del mat som jag aldrig äter och inte minns att jag köpt.
Vem har till exempel köpt rödbetor? Inget minne av - kan det vara så att jag släpat med mig en jävla rödbetsburk från huset? Kan det det? Harregud. Den var dessutom öppnad.

Iallafall, skitisamma. Jag kastade och härjade och diskade och fan och hans moster, och så rengjorde jag det där lilla hålet där det rinner ner vatten.
Och alltså. Sen kastade jag allt som var öppnat i kylen. Allvar.

Jag känner mig liksom luddig inombords, som om jag har sånt där gosedjursmögel på hela insidan. Fyfan.

Eftersom jag sovit

på soffan känner jag såhär, att jag liksom kanske inte kommer orka städa.
Så för att pigga upp mig drack jag vidrigt gevalia och åt ljuvlig B&J's och nu kanske, kanske kommer jag att orka.

Iallafall borde jag städa klart kylskåpet som stinker dö gris. Jag menar allvar, det luktar som om en gris kravlat in i kylen och lagt sig för att ruttna.

Nämen vaf..?

Nu har jag glömt äta frulle och ska på studiebesök. Nu får jag sitta där och försöka dämpa magkurret genom att prata och prata och prata och då kommer det alltid så konstiga saker ur mig.

Åtminstone är jag inte bakis den här gången, tackskajagha.

Jag har en sjukt ful

jacka på mig. Faktiskt behöver jag en ny. Och i skrivbordslådan här bredvid har T lämnat flera tusen som han fick för en bil.

Såhär tänker jag, att om han bara märker hur glad jag är, och fin såklart. Då kommer han nog inte att märka om jag norpar en sisådär två, tre lök till kläder.
Jag kan ta min lön nu, tack.

Vad gör ni ikväll?

Jag gör detta:


Och så viker jag tvätt men det skiter jag i att ta bilder på.

Förresten så

längtar jag hem. Till mamma, mina systrar och pappa och mina vänner.

Varenda dag hemnetknarkar jag och tittar på hus i skithålan, i bromölla, karlshamn och drömmer om hur det skulle vara att bo himmaviden. Och sen tänker jag att det skulle vara förjävligt och sen tänker jag att det skulle vara så jävla lovely att bara plopp hallå jesse har du kaffe och plopp hej nu kan june och kussen pel kan leka när de vill och hej jobb i karlskrona (jamen alla vet att de har problem som fan där) eller kristianstad och sen tänker jag på februari i skithålan och hur intresserade alla är av ens förehavanden och så tänke rjag på sommar i sandviken och på att jag har skola här och vaddå, som om J skulle vilja flytta hem då, stor chans liksom.

Fan med för det var enklare att tycka att skithålan bara var ett jävla kukställe.

Jag har två sugarbabyhoneys

och här är de i garaget.


För övrigt lyssnar jag creedence och tänker på stort. Och smått. Som städning, orättvisor, hur sköna strumpor jag hittade i T:s strumplåda, att June säger att hon tycker om T och hur snygg en av mina kursare är och hur hon påminner om Cruella och att jag häromdagen drömde att jag fikade med vajlan som hade de smalaste benen jag sett. Vilket leder mig in på att jag ska bädda sängen och lägga på en sån där stor bäddmadrass som jag måste trycka in madrassen i (ja, jag har tvättat den, andras kvinnors fjas har vidrört den och jag tycker det är lite äckligt faktiskt) och då tänker jag på att klarai jämt varnat mig för att köpa en jättebäddmadrass för det är så svårt att bädda. Och så tänker jag att Gevalia smakar som bajs som filtrerats och nu när jag skrev det tänker jag att jag ska sätta en liten punkt här.


Sinnessjukt bra

tycker jag att den här låten är.

Gulaschsoppa i all ära och hur bra ren tvätt än är så är jag lit eförbannad på mig själv eftersom jag är så satans stressad. Jag ska vara på uni och hämta upp kursare om åtta minuter och tvätten är inte klar. Vabra. Vajättebra.

Men vafan?

Jag har ont i bröna. Nu undrar jag varför. Jag har p-piller, samma som jag haft i hundra år. Jag har precis haft mens så jag antar att jag inte är gravid.
Bröna har blivit större (thank you lord) och så ömmar de.

Varför? Vavava?

Det bästa

med att vara mol allena hemma är detta: ingen tv, ingen musik, ballisen öppen och så kaffe i elvismuggen och en cigarett vid datorn.
Inomhus, så jävla dekadent!

Nu åkte han,

vafan. Det är två veckor och det är ju inte så jävla länge men ändå.
Och såklart har jag varit så arg så det liknar ingenting, redan igår var jag det. Fast igår var jag trött så jag är ursäktad, jag hade vaknat tidigt, åkt bil aslångt, städat i hundra år och sen jävvlades dörren när jag ville få ut stolen. Det blev förresten bara ett pyttelitet hål i väggen sådeså.

Men såhär är det: jag blir döarg och vill sparka nån helt hårt och sen säger han nåt som är roligt och då är det som att det arga inte funnits utan jag altid varit såhär glad. Tänk vabra om det alltid ska vara så, när jag är femtiofem och mitt i klimakteriet och får kaktusar av mina barn i födelsedagspresent (min mamma fick det av mig, såhär i retrospektiv är det både sjukt roligt och väldigt väldigt elakt) så bara skojar han till det och sen skrattar vi lattjo över våra kaffemuggar hela kvällen.

Ingen vet

vad jag egentligen vill skriva om.
Det är bra dagar, som fan. Och samtidigt är det inte det. Men det är som det är och så kan det vara och kanske ordnar det sig eller så gör det inte det och den som lever får se blablabla.

Igår var vi i Ohamn och städade ur lägenheten och ingen, alltså INGEN har städat ett kök lika länge som jag gjorde. Jag planerar redan att flyttstäda en gång i veckan, så jag ska slippa gno kakel i fyra timmar när vi flyttar härifrån.
Eller fast vänta, när vi flyttar är det ju förresten rimligtvis hans tur att städa köket? Sate, så bra.


05:30

steg jag upp. För då hade June kissat i sängen och ja. Då var det morgon.

Så nu har jag pluggat, diskat, duschat och bråkat med Jun eom att hon sk aklä på sig. Och klockan är inte ens halvtio. Det kommer bli en jävligt lång dag.

Det godaste jävla

doftljuset i hela satans världen har jag köpt idag. Det luktar så gott så jag blir lite förbannad att jag inte kan äta upp det.
Ska vi slå vad om att T kommer tycka det luktar fekaliespya (som ju rimligtvis måste avgrund - minst)? Just det. Mina pengar sätter jag på att han tycker det stinker.

Och då är det synd för honom, för nu ska det nämligen dofta citrongräs och vad det nu var här hemma.

Uppäckte för övrigt

att cola zero innehåller noll av allt. Noll kalorier och sånt. Blablabla, jag vet att det är aspartam och det kommer växa horn ur huvudet på mig och fotsulorna blir luddiga och mina framtida barn kommer ha fem ögon var, eller födas som cykloper. Men hörrni. Skitisamma, för det är noll kalorier vilket betyder att jag kan dricka lärreblarre istället för att mula in godis och kakor i ansiktet hela tiden.

Egentligen borde jag förstås låta bli allt sånt helt och hållet. Jag ska det. Sen. Inte idag, verkligen inte idag.

En gång när jag

åkte tåg hände det sig att jag tyckte det luktade lite funky där jag satt. Så fort jag rörde mig kom en liten os av piss och puffade upp sig i näsan på mig. När jag till slut satte ner handen och kände under mig, på sätet. Då var det blött där.

Så en gång när jag åkte tåg satte jag mig i en pöl av piss.

Bra saker:

* T är här. Här! Hos mig! Oss, menar jag såklart för med män tror jag det är lite såhär: wherever i lay my tv/hemmabiosystem is my home. Jag tror inte T har nån hatt. Jag hoppas verkligen inte det. Och har han en basker så är det jag som eldar upp den i smyg.
* Ikväll är det avslutningsmiddag slash klara föllsegrismiddag på lokal och jag kan inte bara följa med, utan också äta nåt.
* Jag har köpt Jenna Jamesons bok och har en nyvunnen respekt för henne. Eller ja, inte så att jag disrespectade (finns det ett svenskt ord som är synonymt med disrespecta? Orespektera? Irrrespektera?) innan, men ändå. Hur osm helst, den är bra och hon är rolig och ett wild child och sånt friskar ju liksom upp.

Nu ska jag väcka T. Igen. Den här gången har jag, listigt som en är räv, gjort kaffe som han ska få i sängen. Eller ja, i en kopp bedvid sängen.
Ojsan, om en kvart ska ju jag börja jobba.

Jag hjärtar Csn

för imorgon kommer mina pengar. Glory friggin day - både älskade T och pengar på samma dag.

I övrigt har jag legat på soffan och haft huvudvärk ett litet tag. Då såg det ut såhär:


Så fort jag sätter mig nånstans, eller lägger mig så ska Britta kamouflageKatt vara med.

Sen kom klarai hem och då skrattade vi gott åt en bok jag fått av nån nån gång. Signerad. Och allt.

..t.

Så lat att jag inte ens ids skriva ut alla bokstäver i oden.

Treo

ska jag dricka nu. Även har jag i tre timmar dammat bokhyllor. Det betyder verkligen inte att jag har en hel bibbla, bara att jag är sjukt la.

Mäh!

Jag är inte så nöjd över att ha ätit migränmedicin i över en vecka - och nu får jag huvudvärk. Igår hade jag mol kring ögat, nu är det huvudvärk på riktigt, så jag har bekymmersrynka mellan ögonen.
Jag vill inte vill inte vill inte, plus att även om jag skulle få en annan sorts medusin så har jag iallafall absolut inte råd att lösa ut den. Vafanihelvete.

Försöka duger,

tänkte jag och pinnade ner till Friskis och försökte tigga till mig att få gå gratis på kom-i-form-kurserna de har.

Det fick jag inte, men jag fick hundra kronor i rabatt och så fick jag ögonflirt av en som tränade där och det var ju såklart nån slags utdelning bara det mitt i fulperioden och allt.
Sen gick jag och Marta Stewarts hår hem och skulle städa, men det blev lite sisådär med det, kan man säga. Fast det är inte fy skam att surfa heller.

10 000 spänn

på ett ungefär (lite till, antagligen) hade jag gjort av med på hempan för en sisådär tre år sen. Jag fick tusen spänn i bonus.

Detta bonusåret? 1299 kronor. Det blir nog ingen bonuscheck och jag är stolt som fan över mig själv.

För idag är det imorgon!

Och jag är glad, för imorgon kommer jag har liksom saker och ting att göra, typ föreläsning osv. Note to self: ät nåt innan föreläsning, sjukt skämsigt när magen överröstar det tantaluran säger om profession och legitimationer.

Zombieögat


Nej, jag vet inte. Nu har det röda (ja, blod heter det väl) liksom runnit ner och ligger runt irisen. Fy fan vad jag är ball liksom.

Jag hjärtar bankmänskorna

för att de är så snälla.
Jag har ett lån på banken sen jag flyttade från huset. Jävligt surt, om jag får säga det själv (och DET får jag ju) och dessutom har det varit tungt att betala. Inte för att det var så stora summor, men iallafall.
Så hände det sig såhär att jag en dag inte betalade och sen gick det så bra att inte betala så jag gjorde inte det.
Jag vet, det är inte klokt, jag är vuxen och hur kan man göra så blablabla. Det är märkligt, men eftersom banken inte hörde av sig så lyckades jag till slut intala mig att äh, det löser sig, kanske har nån betalat det åt mig (HAHAHA, det är SANT, jag tänkte så).

Sen kom det ett brev från banken och då stod det: hej, jag är bankdirektör, ring mig (riktigt så stod det inte, men typ). Jag ringde upp och vi bestämde en tid. Som jag inte gick på. Sen fick jag panik och ringde upp, tusen dåligt samvete (dels slösat någon annans tid och dels skitit i det som ju är min framtida ekonomi - och nuvarande) och så fick jag en ny tid och idag var jag där.
Och bankdirektörskan var en miljon trevlig och bara: vi förstår att du inte kan amortera en massa och det är ingen fara och det ordnar sig och vi löser det här och vi vill ju inte att din ekonomi ska förstöras och blablabla allt möjligt snällt.

Så nu bakade hon in dröjsmålränta och liksom det som var överskott som jag inte betalat i det befintliga lånet, jag hamnar inte hos kronofogden och jag behöver inte betala mer än 300 i månaden (såklart mer om jag har råd).

1. danske bank är bäst
2. de har snyggast kontor
3. jag vill också bli bankdirektör minus alla siffror men jag vill ha hennes smycken och hennes kontor
4. det ordnar sig, bara man tar tag i det.
Och det är ju det bästa.

Om två dagar

så är det dagen D, för då kommer T hem.
Det är tammejfaan på tiden.

Jag är inte främmande

för att äta upp hela världen idag. Jag vill ha brie och kex och vindruvor och jag längtar till lunch så jag får äta mat och jag funderar på att igga solen och baka dinkelbröd och sen äta det med massa ost och smör.
Det vore bra om mensen kom nu, för det brukar liksom gå över bara det blir blod. Vilket är jobbigt de gånger det inte blir det.

Klara, lyssna!

Om man räknar såhär, att liksom idag räknas inte och inte fredag heller för fredag är ju liksom dagen D. Då är det TRE dagar kvar.
Tre dagar är ju en promenad i parken.

Countrysångerskan Cilan

i mammas kök:


1. ja, jag är hjulbent
2. nej, det där flinet hade jag inte hela kvällen
3. nej, urringningen satt inte där hela kvällen. Den satt längre ner eftersom den blev för STOR när jag sydde ut den.

Just det, jävla

kuk-Freud. Jag är inte gravid alltså. Även om det föralldel känns så.

Detta ska hända ikväll:

jag ska banka pengarna här på jobbet (säkert tvåhundra spänn eller så) och anstränga hjärnan för att den ska räkna rätt Sen ska jag asa mig ut till bilen, kravla in och mkt långsamt köra hem. Hemma ska jag diska upp disken, ställa in styrkbrädan, plocka iordning Junes rum, dammusga (det där var en ansträngning bara att skriva). Och sen ska jag lägga mig på soffan och bara precis ligga blickstilla (inte blixtstilla jag vet det nu) resten av kvällen. Ev ska jag sura lite också, jag har inte bestämt mig än.

Det här är mitt tröttaste nånsin, jag kan inte ens beskriva hur trött jag är. Och jag mår illa som ett svin och nej jag är gravid, det är mens eller feber eller nåt, ingen vet.
Jag ångrar ihjäl mig att jag ska jobba, jag vill ligga under mitt duntäcke och blunda. Helst ska det regna ute också, och vara svalt. Och Britta Katt ska ligga bredvid och spinna och inte trampa eller dregla, bara precis sovspinna vid min mage.

Martha Stewart

och jag. Vi har samma frippe, vi.
Efter att ha funderat på det tänker jag att det såhär att det är hon som har en ungdomlig frissa. Det är inte jag som har tanthår.

RSS 2.0