Jag är där nu.

Där jag tittar på bilder och tänker att herregud, har DE TVÅ gift sig?? och Va, men hur flintis är HAN då? och Gud är HON morsa? och så har jag en helt annan bild av dem, typ kanske en bild av en vrålfull tjugoåring på eldarfest i Negerbyn och då är det ju klart konstigt för hjärnan att den mänskan snipp bara blivit 38, tappat håret och fått barn och gift sig med nån man aldrigilivet trodde på en miljon år att de skulle ens lära känna varandra på mer än småstadstjenisviset.
Själv är jag naturligtvis exakt likadan nu som då, kanske lite fulare kläder och en haklinje som inte längre än knuvskarp. Men annars så. Exakt. Samma.
 
Iallafall har jag allt håret kvar på kolan.

Helvete!

Alltså det går inte beskriva alla bra tankar jag har när jag är ute och springer eller yrar runt på coop eller när jag som en radiostyrd kryssar mellan vaken bebis-vaken lisa-kattslagsmål-candy crush i sömnen-vaken bebis igen. Jag tänker att detta! DET HÄR ska jag blogga om! Sen gör jag inte det utan tänker att sen gör jag det men sen när det blir sen så sitter jag här och glor argt på tangentbordet och undrar vafaan jag tänkte ens, då?
 
Jag hade nån historia jag skulle berätta, fast nu verkar jag ha glömt den.

Jag fyllde år, visst.

36 blev jag och nu är det som en andlös väntan på 40. Vafan, skämtar jag eller?
Och såhär då, när jag speglar mig så ser jag ut som 36. En ganska så trött 36-åring som varit gravid tusen gånger och som äter mjölkprodukter (obs celluliter har jag lärt mig i nån tidning som också lär mig sånt som att man borde vara slät och ha hög byst och inga pigmentfläckar och målade naglar och rakade, oändliga och nästan lite knotiga ben) och som ammat iallafall i sammanlagt trekvart och glömt göra tusen dips.
Äh jag är stark och snygg och tränar och mår bra, så vem fan bryr sig egentligen. Egentligen?
 
Sen vet jag inte, jo vi hade namngivning för Erkan och idag har det snöat, nej förlåt det snöar nåt helt makalöst.
Och så har jag lärt mig att Flapjacks är skitäckligt goda. Jodå.

RSS 2.0