Jag har halsbränna

och det är ju faktiskt rätt gött.
Och så är det sol och jag är nyklippt och snäll vid mig själv. Bra saker en helt vanlig onsdag.

Kära, jävla tjuvasatan.

Detta var vad du fick när klinkade rutan på min bil: en trasig plånka med 60 + 150 spänn i. Och så ett körkort med elefantdamen på, tusen plastkort som för dig är helt obrukbara. Tusen kvitton och foton på mina ungar.
Detta kostar det mig: 60 spänn i kontanter. Kvitton där jag lagt ut av mina privata pengar till jobbet: kanske en femhunka. Kvitto som var min chefs: skam och vanära (nejmen det kunde varit så, och det kunde ha kostat mig de pengarna också). Nytt körkort: 150 spänn, nytt gymkort: 120 spänn. Ny plånka: kanske tvåhundra spänn (fast den här gången ska jag köpa en sjävförstörande pluska, en som sprängs och skvätter dna-färg på tjuvjävlar.
Ja, sen kostar det mig förstås 2000 spänn i självrisk för du vet man behöver ju en ruta i bilenom det regnar och så. Dammsugarpåsar för att suga upp glas så att det inte skulle yra runt när jag var tvungen att använda bilenfastän du klinkat rutan, din jävla idiot.

Iallafall, här är mitt tips till tjuven: läs en bok. Sluta klinka rutor för helvete. Hoppas du sätter snusen i halsen eller vafan du köpte för de där fjösiga jävla pengarna. Och haha att du inte visste att du kunde tagit ut pengar på ett av de där plastkorten. Haha dumhuve.

Hejdå från en förgrymmad och en smula bitter tant.

Isande skräck och blankhjärna

drabbades jag av när jag såg i trosorna för några timmar sen: blod.
Hjärtat slog som skulle det slå sig ut genom bröstet och jag glömde vad min barnmorska heter och var man gör ultraljud och vad det heter som man går till: vc.
Så vi åkte till akuten (med mamma, för vår bil står här hemma och har krossad ruta (!) efter ett inbrott (!!) i den igår - där de stal min plånbok (!!!) jiho) och där fick vi se: ett hjärta som slog och en sprallig bebis som sparkade och boxade.

Efter den fasan är livet jävligt ljust och vackert. Och tjarlejk.

RSS 2.0