Mina nya fina träningslinnen

och dito behåar får ligga orörda en dag till på matsalsbordet. Tillsammans med i princip alla andra kläder vi äger sammanlagt i det här hushållet - jag orkar för sate inte vika tvätt om jag inte ska sova mer än tvåånhalv timma i stöten.
T är iväg denna veckan, och i ett fåfängt försök att få till löpningen ändå, packade jag ner springkläder och tog med till jobbet. Springet blev till en muggkaka ihop med S istället, vilket verkligen inte var illa på något sätt.
Iallafall. Ny dag imorgon. Ny, bättre dag tror jag vi ska bestämma.
Nu ska jag sova och innan dess ska jag borsta tänderna. Inte städa, dammsuga, diska, tvätta, hänga tvätt, plocka leksaker, lägga fram kläder, inte vika kläder heller, ingenting. Ingenting alls.
Bara hejdå onsdagen den 26 mars, häppåre!

Klädkedjor, vafaan?

Idag har jag gått i affärer. Jag letade kläder till Erik och Lisa (INTE June, är jag klok eller!? Inget morsan köper går att använda, det måste jag förstå. Köper jag nåt ändå brukar jag ljuga om att nån kusin eller moster J köpt det för då går det bra) och förstod genast detta. Flickor vill ha gulliga kaniner, kanske en katt som sitter på en flamingos rygg, lute gröna blad och volanger på ca alla plagg. Pojkar däremot vill ha spiderman, angry birds, tigrar. Jeans vill de ha också men allra helst cargopants så de ser lite militäriga ut sådär. Det vill alla pojkar.
Inga flickor gillar spiderman. Inga pojkar gillar katter. Eller färg, obs det gillar killar VERKLIGEN EJ, om inte färgen heter grön eller blå eller brun.
Alltså jag vet ju detta, att det är old news. Men innan har jag inte haft en liten dude som ska ha kläder på sig. Denna mamman gillar färgglada kläder och tycker att detta ska barn ha på sig: kläder. I färg. Som är bekväma och går att leka i.
Mitt tips till hm och lindex tex är att de syr upp en kollektion baskläder: brallor, tights, t-shirts och sånt. Färga de kläderna i färger. Sälj. Slut på tips.
 
Ps ja jag handlade till både Lisa och Erik på "fel" avdelning. Och själv hittade jag mig en majti fajn tisha på mansavdelningen ooolala.

En etta i Borås

ska jag ha. Och där ska jag bo ensam och ha såna här träkatter som ser ut som om de lyssnar efter nåt, och en annan träfigur som är som en gubbe som sitter på huk och som har en tofs tagel på huvet och så ska jag ha rökelser skitisamma om det luktar knark. Och en 90-säng ska jag ha, och kanske en matta eller kanske inte och en soffa i skai, med hörn.
Och där ska jag bo. Ensam. Utan barn som är vakna eller liksom zombievakna halva nätterna och som visslar och piper och cykelsparkar det hårdaste de kan i ryggen eller knockar en med sin skithårda panna om och om igen. Plus där slipper jag Ts som bara sover och sover som om han inte ens hörde hur intensivt jag telepaterade att det var hallaballo i sovrummet och ingen väcker mig kl 6 och tvingar mig att jaga denne från köksbordet vasken toalettstolen som smakar så gott, ingen tvingar mig att göra välling eller ge bort det godaste sista på frukostmackan eller äter kattmat så bajset luktar kattskit.
 
Så tänkte jag häromnatten och härommorgonen. Sen sov jag en skvätt och sen blev det okej med pukavik igen.
 
Bara en sån sak!

RSS 2.0