Deon tog slut

när jag deat ena armhålan, med det resultatet att jag har Rexona kvinnodeo i vänstra armhålan och Nivea Sport i den andra. En mkt underlig kombo som gör att jag liksom luktar lite fest på nåt sätt. Vilket ju säger en hel del om de fester jag varit på kanske?

Borde läsa om Ängelholms kommun och deras drogförebyggande arbete, med köpte Socialpolitik idag och vill hellre läsa om sexhandel och suzanne osten faktiskt. Så nu går jag och  knoppar med min tidning fastän jag sov så satans länge idag.

Ha!

Hyreskontraktet lågpå det mest logiska stället: inte i mapparna bland de andra halvviktiga och helt oviktiga poapprena, utan i ett kuvert i linneskåpet, tillsammans med en Vi Föräldrar som jag har fått en snutt dagbok publicerad i en gång för en miljon år sen. Just där.

Så nu ska jag klä på mig ute-bland-folk-kläder och smink och sen knallar jag jag upp och ger lappen till dem. Hohoho!


Jag drömde att jag

var ute och gick i näsumstrakten. Där mötte jag en tjock liten kille som var alldeles lurvig fastän han bara var kanske 10 år. Han hade badat i Rönne å (som väl inte ligger i näsum utan mer i kristianstadtrakten?) och grät. Jag hade glömt min mobiltelefon i ett hus i jämshög, ett hus morsan tydligen bodde i. Jag jobbade på nåt som liksom var kombinerat kriminalvård, psykhem och mickedonalds (man skulle kunna säga att det var så att jobba på mcd förstås), och hade blivit uppskickad på vinden för att leta efter jag vet inte vad. Styvpap N hjälpte mig upp på vinden genom att lägga en bit spegel i sin hand som jag skulle trampa på, men jag klättrade upp där själv för jag ville inte ha glas i fötterna.

Det var en underlig dröm som liksom inte var såhär: här får du ett budskap, fundera på det utan den var helt konstig, så som en filmdröm liksom. Och sen vaknade jag och ska gå ut och gå. Om en liten stund, när jag druckit lite kaffe till.

I love feedjit

förresten, där ser man vilka som varit inn ehär. Eller nej, men i vilken stad den sitter som läst. Och hur dags och det är feffan en egoboost utan dess like att se att det finns olika folk som läser och mitt på morgonen och allt.

Jag borde sova och nässpraya. I omvänd ordning. Jag borde gått till apoteket när jag tänkte jag skulle, istället för att gubbasova på soffan.

v 24, just det

och då ser man ut såhär:


Jo, som sin mamma ser man ut. Och ja, jag har alltid mysbrallor på mig. Stäm mig då.

Fan vad jag är uttråkad.

Åååh määäh.
Plus jag har bara diskat ("bara", för det var en hel del sådeså) och sen fick jag ont i ryggen. Efter det har jag speglat mig en stund och sen har jag ätit morötter.

Imorgon säger jag upp lägenheten

och det är som alltid så helvetes sorgligt (mest sorgligt är det faktumet att jag faktiskt VET att jag lagt kontraktet nånstans på "ett säkert ställe", och nu är det som om nån eldat upp det) och jag kommer böla ihjäl mig och inte tro att jag är klok när det är februari och alla är sura och glor och jaja. Då får det vara så.
Hur som helst, vi har mailat på en del hus (el lägenhetshus, vi har hittat ett helt HUS som är liksom som en lägenhet eller bostadsrätt eller ingen vet, skitisamma för det viktiga är att det kostar 150 lök!!) och nån lägenhet och lyssna på det här: vi har mailat till en dam som ska hyra ut sitt hus. Som. Ligger. På. Mammas. Gata. Alltså, bokstavligt talat. Ingen vet, det blir säkert bra.

Jag måste diska, M och Ella Hund ska komma hit imorgon och då får det inte lukta sur mjölk och sånt.

Jag är ensam hemma

och det är glorious. Åh, jag ska ligga på soffan med en kudde mellan benen i flera timmar nu, sen ska jag lägga mig och sova - obs helt ostört! till minst åtta, och när jag gjort det ska jag gå en morgonprommis (jag är inne på morgondagen redan ja).
Hela resten av dagen ska jag vara helt tyst, möjligen ska jag prata med Britta Katt och säga hej misen, och kanske hej bebisen också om andan faller på.

Helt. Tyst. Och helt ensam. Mmmm.

Förresten är det okej nu.

Och såhär många våfflor kastade jag: noll. Ha!

Förresten är det dimma

fastän det för en sekund sen var strålande sol. Och jag ska göra våfflor med grädde, för vem fan bryr sig om ifall låren är helt runda? Jag skiter väl i det.

Idag iallafall.

Men jag blir så ledsen

och ofta vet jag inte varför, men oftast gör jag nog det. Och så känns det som om jag måste liksom dölja att jag bir ledsen för jag blir det så ofta och jag är jättekänslig, jag ÄR det men skulle vilja bli lite daltad med nån gång typ iallafall och jag vet, jag VET att jag inte är sådär jättekrävande och därför svider det när det blir sagt såna saker och nu är jag ledsen igen och det är så tråkigt och typ tusen liter nässpray går åt och kolla, jag som inte ens bloggar om sånt här.

Och jag fattar väl också att det är hormoner, men det är faktiskt inte bara det, alltså jag finns ju fortfarande kvar här inuti och är inte så värst krävande men jävligt lättsårad iallafall ifråga om vissa ämnen.
Och dessutom gör det helt ont att dammsuga men jag gör det ändå. SÅ synd om mig är det.

Som en klump stinkande ister

blev jag efter min kebabrulle igår. Jag somnade med huvudet i Ts knä och det var väl fint, men sen på natten väckte han mig och bad mig vända mig om och bort från honom för jag luktade "så jävla illa". Vitlökssåsahelvete, jag vågar ju knappt öppna munnen idag.

Hur som helst; planer för dagen är att städa bil, köra fyrhjuling, kanske grilla en schleten korvajävel och kanske dammsuga. Kanske.

Jag plus June

åkte till Kristianstad och mötte upp systrar och en junekusse och så var vi på ett lekland där i tre timmar. De timmarna kändes som åtta, men som en också. Jag vill flytta hem idag, tackskajagha.

Hursomhelst, nu är det bara såhär gravidgnäll, typ jag är så tröööött och ryggen gör ont och yada schmada så skitisamma. Jag badar en skvätt.


Jag tycks ha överklagat

CSNs beslut till mig, för idag fick jag ett brev från nån överklagarnämnd och nu skulle de titta på mitt ärende. Hade jag vetat att det personliga brevet skulle bli en formell överklagan så skulle jag antagligen lagt en smula mer krut på språket.
Nu får de istället läsa nån halvsaggig snyfthistoria, säkert full av stavfel jag inte såg när jag lite halvhjärtat redigerade. Jag väljer att tänka att de säkert tycker det är helt charmigt och mänskligt och bli såhär varma i hjärtat. Så tror jag.

Nu undrar vän av ordning:

Men är T på väg hem? Ja, för tänk att det är han!

Så nu är bädden nybäddad (va, bädden? Sängen heter det väl förihelvete?) och benen helt lena och disken diskad. Och nu. Går jag och sover på soffan.

Mina dattor kliar.

Alltså jättemycket. Jag borde göra nåt åt det, tex klia tillbaka elt ta av behån.

Jag ska det. Sen.

Väla idag. Igen.

Och ikea och syster J och systerdotter A var här och det hela var mkt trevligt och nu skulle jag kunna somna om en sekund typ.
Och sen är det såhär, att jag har ont i mina fogar och jag har det ven om jag inte gör nåt, så okej det gör väl ont då. Men inte så ont så jag dör och kvider, mest bara att nej jag kan inte lyfta det eller jag kan inte göra så och blablabla och idag har jag gjort allt jag inte ska göra: tagit kliv upp på toastolen (jamen handdukarna ligger oavnför toadörren oh då får jag kliva upp så för att lägga upp dem), dammsugit (jamen det skulle komma folk ju), burit tungt, gått och framförallt gått i klackar. Och sovit på soffan inatt.
Det fina med det är att jag iallafall gjort illa mig själv för en bra sak. Plus kul för T att komm ahem och ha tusen saker att göra: bär det, lyft det, dammsug där, moppa där.
Hade jag varit han hade jag blivit svinsne om det aldrig nånsin varit liksom fint på riktigt när jag kom hem.

Spöken och dinosaurier

var det som fanns.
June: Mamma, när det var förr i tiden fanns inga människor. Då fanns bara dinosaurier och spöken.
Jag sa: Men vilka spökade spökena för då?
Och june tänkte efter en stund och sa: Men det kan man ju inte veta, för ingen kan berätta.



Vi pratade om de satans våfflorna

nu, jag och June och jag frågade: Men minns du varför jag kastade dem i soporna då?
June: Ja, det var för att du inte ville hjälpa mig.

Mäh, det var inte pedagogiskt från början men det blir ju ännu värre om hon inte hajade alls vafan.

Vi är uppe med tuppen

och det är för att syster J kommer hit idag - jag behöver alltså röja undan. Eller röja och röja, man ska ju visa hur man egentligen bor och inte skämmas blablaba. Men det kan ju vara trevligt att diska, vika tvätten och bära ut soporna iallafall.

Och. Det är sol. Hittepågrantväder.

Jag hann med Väla

iallafall, och jag är mkt nöjd med att berätta attjag faktiskt bara köpte kläder till June. Och skor. Ja, och ett par tygskor till mig fast de kostade nästan gratis.
Hur som helst är det nog första gången jag inte köper fler plagg åt mig än åt June och det kan förvisso haft något att göra med att de på polarn o pyret bara har kläder vars prislappar börjar nånstans vid trehundra och sen stiger det. Sen på hempan fanns bara såna där omlottröjor, sjukt tråkiga. Och på vero moda fanns det ett plagg: en småblommig sparkdräkt med haremstjofräs mellan benen. Jamenvabra.

Tur jag har tvättid så jag kan tvätta alla mjukisbrallor idag. De behövs, im tellin ya. Sen gör jag små raider i verkligheten och då klämmer jag ner mig i vettiga kläder, men så fort jag kommer innanför dörren börjar jag andas igen = det säger kaBLAFF och allt liksom rinner över.

Okej, okej

jag har en todolista som jag inte kommer fullfölja idag. Det är mycket underligt, eftersom det inbegriper nästan bara roliga saker som att köpa kläder till mig, klippa håret och leta upp ett par dojor man kan glida omkring i utan att 1. skämma sihjäl och 2. få ont nånstans.
Men neej, istället gick jag en timme (herregud, de som bygger om strandpromenaden vid fria bad måste ha typ lika bra som syn som de jävla fladdermössen har. Alltså, det har visslats efter mig idag!), och nu dricker jag kaffe helt långsamt och ska bada en skvätt (fast det är mest för att fogarna har börjar göra lite väl ont lite väl ofta, och bad hjälper).

To do-lista (i sann köttclownsanda):
 
1. Städa. Den där jävla kattsanden som är klumpbildande, när Britt aKatt skvätter ut den på golvet så är det aldrig nån som orkar sopa upp den, och så skvätter nån vatten på den varpå sanden smälter ihop med golvet och ja. Slutresultatet: det ser ut som om nån kräkts galla bredvid kattoan. Dessutom är det ingen som diskat sen stan brann, och DET är ju ett tag sen.
2. Köpa (bekväma) kläder.
3. Skor, hitta såna som är fina och sköna. Alternativt typ sköna men fina.
4. Klipp topparna, fast högst två centimeter (det var det T kunde gå med på. Tänk att vara inuti hans huvud när han säger sånt, det måste vara skönt att vara så omnipotent om så bara i sitt eget huvud).
5. Äh jag vet inte, det var väl inte mer. Inget viktigt.
6. Jo feffan, plugga!

Magknip, magknip, magknip

alltså varenda dag, som en liten bebis är jag. Vad jag än äter, och om jag inte ocså så har jag magknip och nu börjar jag bli irriterad för det gör liksom ONT. Och jag blir trött av det.

Men allvar, varifan börjar man? Ja, jag får ju rensa bort liksom godis ur kosten antar jag. Men sen då? Jag har ju haft magproblem i hundratusen år och äter ju sån mat jag kan äta,  snälla portioner och allt. Jag är handlingshandikappad och fattar inte hur jag ska tänka.
Innan har jag ju kunnat skita i att äta, men nu blir jag ju feffan sjuk om jag testar det.

Helt laktosfri kost kanske, istället för lite halvdant sådär? Ja jag kan ju testa.

Förresten är det vecka 23

nu fast inat drömde jag att jag var hos nån doktorsmänniska som klämde på magen och sa att Nejmen HÄR har de tagit fel på ultraljudet, du är MINST i vecka 29! och jag blev så lättad i drömmen och bara swisch, äntligen upprättelse.
Sen vaknade jag och så var det bara en dröm och vid en närmare fotoinspektion är magen stor, men inte SÅ satans jävla stor. Jag behöver gå en lektion eller två i stoicism tror jag.


Jag fick beskära bilden för gorillaansiktet såg förjävvligt ut. Jag har nåt nytt ansiktstjofräs som ska vara helt magiskt bra mot pormaskar och det bränner osm eld i huvudet. Som att doppa ansiktet i en sån där B-52 eller vad den brinnande spriten heter. B-52 är förresten kanske en volvomotor?

På fredag natt kommer Them, man kan säga att jag kände mig en smula dramatisk nä rhan berättade det. jag som haft världens gråtorama hela dagen. Helt i onödan alltså.

Inte ens ensam hemma

är jag - för June är här fast T har åkt så det är liksom balans ändå.
Vi åkte till Väla, jag och lilla ungen och gick bananas (tyckte vi eller jag iallafall) och var helt dekadenta som köpte påskpyssel på panduro och ett par rosa jeans till henne som hon vägrade prova sen när vi kom hem och så köpte vi en svindyr vattenflaska och ja, sådär. Och jag har uppvisat ett tålamod som skulle imponera på vilken zenbuddhist som helst, fast sen spårade jag nog ur lite när vi kom hem och hon i vanlig ordning behövde tjura lite innan vi gick in och gråta över nåt som var dåligt och då sa jag att hon var otacksam och det var ju typ inte så trevligt. Plus meningslöst, den enda som får skörda frukterna av en sån sak att säga är ju jag: när june blir äldre och fattar vad otacksam betyder. För nu gör hon ju det inte iallafall.

Hur som helst aspirerar jag ju knappast på förstaplatsen i morsatävlingen, så vafan. En och annan slip går nog bra.

Jag är halvyogad.

Och nu har jag liksom fattat att det finns en anledning till att det finns gravidyoga - alltså försök att med världens boll på magen rulla upp på axlarna och flaxa med benen mot taket. Eller för all del rulla upp på axlarna och lägga benen bakom huvudet. HAHAHA, sa jag och låg i Dödsstilla i tusen år.

Och nu tittar jag på Debatt och älskar människor som är retoriska genier.

Satan i helvete

vad magen växer, den är så stor nu så jag knappt når fram till tangentbordet vafan. Alltså den växer över natten, så nör jag vaknar om morgnarna är den ENORM. Obs, det drar i skinnet i på ryggen, så stor är den. Nejmenvakul, då blir jag kanske randig där. Också (för tydligen är jag randig på höfterna, hade min sambo den glada nöjet att meddela mig redan innan jag blev gravid. Han kallade mig för zebra, med något som antagligen skulle vara ett kärleksfullt tonfall. Sen var han inte så kärleksfull mer den dagen, eftersom jag reagerade en smula över förväntan.).

Ja det var bara det. Jag ville bara böla lite över det.

Jag ska ut och gå.

Men den här satans kissenödigheten knäcker mig, så nu sitter jag i soffan och samlar kiss så jag är helt nypinkad när jag kör. Ja, för jag kör till pålsjö. Där finns en toalett efter halva rundan och det behövs.

Fan så handikappande, igår var jag så irriterad på min kisseblåsa att jag knappt var pinkig när jag kom fram. Jag önskar att jag kunde stå och pissa, vem fan uppfann det här opraktiska systemet?

Sol och balkong och kaffe

och en katt som med ystra skutt hopparöver till grannballisen och hälsar på. Gud, jag hoppas de har stängt balkongdörren.
Jag är stolt över mig själv, jävligt stolt till och med. Jag avbokade spinningen med hänvisning till att jag var rätt dålig igår. Sen gick jag en runda i pålsjö och när jag var på väg tillbaka till bilen hade jag ett sånt gå-flow så jag hade kunnat fortsätta i evigheter och jag försökte övertala mig själv att göra det, att det var okej, att jag skule gå bort lite kalorier och det skulle vara bra för fettolåren. Och vet ni vad jag gjorde då? Helt lugnt kom en klokröst i huvudet och sa att nej vetjagvad, nu kör jag hem och vilar istället och de där kalorierna, allvar?
Och fastän jag gjorde som klokrösten sa mår jag inte ett dugg dåligt, utan åt lunch och allting när jag kom hem och ja. Nu är jag stolt över mig själv även om det kanske är lite fånigt.

Jag har köpt en bebisgrej!

Kolla in den här yttepyttelilla bodyn. Den är så gullig att jag vill stoppa in den i munnen och ha den där.


Detta har blivit en bild- och gravidblogg. Inga konstigheter.
Britta vägrade förresten prova bodyn, kanske måste jag tvätta den först?

Här visar Helge kuken:


Ja, det var vad jag trodde det stod iallafall, och tankarna som for genom hjärnan: Vafan visar Helge Skoog kuken för, har han varit i Helsingborg och kolla, det finns BILD?!
När jag berättade det för T kom vi överens om att ligga med varandra lite oftare.

Britta Katt

är sjukt söt:


Jag ska snart sova, men först järntabletter.

Hur många bröst jag har?

Fyra. Det är för fan inget märkligt med det? Vänta nån månad till så har jag sex, för då finns det två på ryggen också.

Eller så köper jag bara en större bh. Lyssna, jag har gått från en fesen A-kupa till att sporta en C-kupa! Silikon, släng dig i väggen, och ådrorna skulle man ju kunna sminka över.
Hoochimaman cilia beger sig genast ner till stan för underklädesinköp. Hurra!

Inga konstigheter.

Utan jag är helt normal, jag är det.
Fast flera gånger har jag kommit på mig själv att gå på in på toa och dra djupa andetag med näsan, som för att känna doften där inne. Jag har även vid flera toabesök tänkt att Satan, vilken god tvål jag köpte sist eller vad det ÄR det som doftar så underbart gott? och Jag vill ha det där som parfym! och sådär, helt lyriska tankar har jag haft.

Jo förstår ni, det är toablocket som sprider de ljuva doftaccenterna. Det är toablocket, det som hänger ner i skålen och som skummar lite vid varje spolning. Jajamen.

Jag reviderar

och säger att skor schmor, jag behöver ha trosor som inte skär in i fettet på det där osmickrande sättet de jag har nu gör. Men det var ett skönt bad.

Planerna för dagen

ser ut såhär: jag ska bada och raka benen (förresten: jag har fått min mammas ben. Inte exakt samma par, mensamma utseende. Och hennes händer har jag också, det är skitmysko ju att man ärver sånt), måla naglarna råsa och klä på mig fina kläder (läs: kläder som passar).
Och så ska jag gå ner till stan och köpa ett par skor kanske, om jag hittar några, eller nåt annat fint som jag tycker jag behöver. Och sen ska jag gå till uni och prata om observationer och sen är det kväll. Typ.

Inatt har jag vaknat en miljon gånger och tänkt att satan, nu har halsbrännan börjat och vafan ska jag göra, ska jag spy (kan man spy av halsbränna?) eller måste jag sitta upp och sova? Svaret är en smula enklare än så: sluta ät godis. Den senaste veckan eller veckorna har det hänt sig såhär när jag ätit godis, att jag vaknat av magknip eller halsbränna eller båda. Kul. Kuul.

Mäh fan varuttet jag mår

plötsligt! Jo, jag är så ledsen för att jag fått ont ryggen och sen så har jag mått svinilla flera dagar och är så trött så trött och blablabla, tradigt iallafall.
Imorgon ska jag må toppen.

Och jag tittar förresten på det här rosing-tjofräset och det, mina vänner. Är ett väldigt speciellt program.

Jag är i vecka 22

och när jag tar på strumporna låter jag såhär i de FEM minuter det tar: Eh! Hää. Osch! Ojojojoj. Schosh!

Mäh gud, var ska det här sluta?

Jag har betalat räkningar

och det är fan mitt bästa. Såhär, på yogan ska man ta alla tankar man mår dåligt av, stoppa ner dem i en korg (en mental korg alltså) och ställa korgen utanför dörren (hittepådören, den man fantiserar ihop i huvudet). I flera månader (sen december) har jag tagit pengabekymmer och lagt i krgen och ställt utanför dörren, och i flera månader har jag tänkt: ska det vara såhär nu? Ska jag tänka det här varenda gång tills bebisen kommer och jag står här och solhälsar med enorma, läckande bröst?
Det skulle det inte, för det skulle visst ordna sig.

Förresten, på tal om yogan så älskar jag den. Inte själva det där bändandet och ligga på rygg och lyfta höfterna (svimvarning), utan det det gör med mig i fråga om fokus och sådär. Fascinerande, Madonna har rätt (även om hennes kinda yoga antagligen är en smula mer avancerad än min friskisyoga).
 
Nu: Det nödvändiga samspelet.

Dött djur, potatis och julmust

inmundigat. Och sallad och nu kommer kaffe plus lite godis, fyfan vabra.
Och. Om en halvtimme ska jag bada och livet ja, det är fint.

Nejtack, jag har redan ätit.


Jag är i vecka 22 (tror jag. eller 21 skitivilket) och ser mest mätt ut. Jag känner mig rätt mätt också faktiskt (gravida bajsar inte).

Snusklubba!

Det är DET jag är sugen på! Hurra hurra HURRA!

Nya Bebisen går bananas

och är nästan aldrig still. Jag börjar tammejfan bli orolig, en del barn föds och sover aldrig och då blir deras föräldrar helt hålögda och skanky och glömmer bort att de går omkring med bebiskräks som måsskit över axlarna och kammar bara typ halva håret och får en sån här liksom puckel på ryggen och skriker åt barnen med sin oborstade mun.
Alltså ja, som en småbarnsförälder är fast gånger tusen.

Det är nog bara en fas som Nya Bebisen går igenom, en sprallfas och den har gått över till den föds. Eller så är det såhär att alla bebisar är vilda och galna i magen fast jag har glömt det. Ingen vet.

Jag är tusen andfådd

och mina ben, min ben är så trötta att jag tror fan att jag råkat få med mig fel par hem.. från nånstans. Ingen vet varför, men de är helt stela och konstiga och så blir det som mjölksyra i dem efter en sekund om jag vill gå. Skitskumt.

Idag är det vår, ljuvligt härligt väder! Och jag har lovat June att vi ska till busfabriken. Det går ICKE att ändra de planerna, särskilt inte som hon och sugarbaby T var ute och cyklade (utan stödhjul!) när jag var på spinning. Jaja, busfabriken it is. Under protest. Fast det är klart. Jag läser om omsorgssvikt, winnicott och bowlby och det är typ tusen intressant har jag insett. Så vill June leka i tre timmar kan jag läsa. Det lär ju bli fler vårdagar.

Glory csn!

Äntligen äntligen äntligen ska jag få pengar!
Det här är det tröttaste jag varit, och det mättaste också. Men mest är jag trött. Nästa vecka ska jag sova och sova och sova och sen ska jag sova lite till och när jag vaknar ska jag äta järntabletter.

Hännä Montänä

är Junes nya idol, och jag som tycker hon miley whatsherface verkar rätt vidrig. Nej jag vet inte varför jag tycker det, men så är det iallafall.

Jag är så trött att jag skriver som ett fyllo. Fast det gör inte så mycket, snart ska June somnas = sömn för mig också. En skvätt.

Det finns inga kläder

som passar, och de kläder som passar har jag inga skor till. Kuk fan helvete piss.
Och CSN svarar helt jävla obegripligt, istället för att säga såhär att Ja, i aprl när du tagit den tentan så är det fritt fram för oss att skicka pengar (vilket jag om jag räknat rätt misstänker att de kan gra redan på torsdag iofs). Istället så bara tusen nollkommaett i si och så många veckor ingen vet. Så svarar de, rappakalja. Nu är det jag som öppnar en burk storstryk mkt snart.

Mitt i skogen,

aslångt från bilen och helt utan pengar så lyckades jag få ett formidabelt blodsockerfall. Först märkte jag ingenting, sen tänkte jag att satan så koncentrerad jag blev? Sen kände jag hur jag liksom försvann och hamnade längst bak i huvudet och hur hela kroppen började skaka och svettas. Alltså, fatta hur det känns när man är minst en halvtimme hemifrån.

Jaja, jag kunde utnyttja den här en-prick-längst-bak-i-huvudet-känslan och bara låta kroppen mala på liksom, men när jag kom till bilen fattade jag inte hur jag skulle orka trycka ner kopplingen och starta bilen.

Nå, nu är jag hemma och har ätit mackor och druckit mjölk och sen för säkerhets skull åt jag en mazarin också och plötsligt hade jag ätit minst sex havrekakor och nu ser livet rätt ljust ut igen.
Och när jag kom hem sa T, sympatimästaren: Mäh, brukar inte gravida ha med sig typ frukt och så för att de fattar att sånt kan hända? Det vet ju alla. Att det kan hända.

//Cilia, nybörjargravido

Bröllopsinbjudan!

Hurra, jag ska på bröllop (jaja vi ska såklart). Inte ås mycket hurra är att det är 10 dagar innan vi ska föda och jag som hade plaerat att det här barnet skulle komma på det datumet jag liksom hade bestämt. Alltså den 7 istället för den 27.
Jag vet inte iofs, det är klart att det kanske är roligare att på bröllop som spärrballong istället för en dallrande gråtpåse med en liten skrik- och ätpåse fäst vid bröstet.

För övrigt verkar det vara världens innegrej nu, att operera magsäcken? Inget fel i det egentligen och trenden är nog i sanningens namn mest på tv från usa. Men ändå, intressant.

Klockan 05 steg jag upp

för då hade jag fått nog. T har spelat näskonsert hela natten och hans bästa talang är att liksom frambringa ljud på både ut- och inandningar. Helt fantastiskt - han snarkar på inandning och sen sjunger han eller gör annat röstljud på utandning. Så alltså: snaaaaaaark -mikropaus- laalalalalaa eller häääääääää eller uiiiiiiiiii eller mmmmmmm (det sista betyder fyfan vad det är skönt att sova och är nog det mest irriterande för jag VET hur det är sova och skulle gärna prova på det igen nån gång).

Snart är jag inte gravid längre, då ska jag tammejfan sova som nåt man klubbat ner. Ja, de sex minutrarna man sover om dygnet de första tre åren alltså.

Magen i v 20 (igen)

ser ut såhär:


och ju längre jag tittar på den här bilden, desto mer ser det ut som gäddhäng på fotograferingsarmen. Gäddhäng.
Sen finns det en sån här bild också, den tar jag med för jag tyckte jag såg smal och väldigt liksom konstnärlig ut på den här (smal = spinkiga armar):



Och lyssna. I måndags vägde jag mig på friskis och då vägde jag 67,1 med blöt handduk på håret. Idag vägde jag mig, helt torr och med tunna kläder och allt och vägde 68,8 kilo. Vaihelvete?!

Tur jag tränar, vafan skulle jag vägt annars?


p.s på den konstnärliga, sista bilden är min hand på väg upp mot ansiktet, ser det ut som. I verkligheten är den på väg mot linnets urringning eftersom jag tappade ner en godis mellan brösten precis när jag skulle ta bilden.


Överallt läser jag

att det är farligt att bli "för varm" om man är gravid. Nämen alltså vaihelvete menas? Ja,om jag kokar är jag antagligen för varm och dör. Hence fostret dör.
Men det är inte farligt att bada varmt. Det är inte farligt att bli varm.

Igår fanns det kalas här hemma, med ohemmabakad prinsesstårta (prinsess stavas det, inte princess) och havrekakor och pasta och grejer och presenter fick jag och jag skapp diska glory day, för det gjorde syster yster M (jag tror dessutom jag glömde tacka henne för det, trevligt av mig).
Och nu ska vi ta födelsedagspengarna och köra till Väla och köpa nya träningsskor. För det är faktiskt lite äckligt att spinna i de skorna jag sen har att gå i. Spinningskor ska liksom hållas långt ifrån folk överhuvudtaget, det är min övertygelse.

Wok kitchen, here i come med alla mina snart 170 pannor (man ska vara ett lardass när man är gravid, sådeså)!

Ingen middag, ingen tårta

men god fil och mackor med onsalakorv och så smågodis och en rolig film till det. Och kanske tusen miljarder liter vatten, jag är så törstig att det känns som jag vandrar i en öken. Mysko, men vatten är gott så det är okej.

Det har för övrigt varit den längsta dagen sen tidernas gryning, för det känns som om jag varit vaken sen halvtre inatt när nåt fyllo ringde och skulle bootycalla nån brud som gett honom mitt nummer (eller om han a. tokringde och bara slog siffror alternativt b. tryckt in fel nummer redan från början) och jag fick nån slags trevligthetsnippran som vile få honom att fatta att jag INTE var den han kände och att han borde lägga på och han bara Neeejmen vi känner varandra, va det gör vi ju, vi har ju pratat. Ute, va nu minns du va? och så la jag på luren i örat på honom och sen låg jag vaken tusen år och tänkte på att obehagliga samtal det istället -kunde- varit så dags på natten (jamen hur ofta blir gravida trettiotvååriga halvfetton bootyvcallade? Nej just det, det var i sanning inte min första tanke).

Hur som helst ska jag kissa nu igen.

Vad är det för en dag?

För det är cilans 32-årsdag! Herregud, häromdagen var det nån som frågade mig hur gammal jag är och då började jag svara tjuge.. nej trettitvå.

Detta ska hända: ev. skolk, sen örhängesinköp (min present), sen middag på Haket med min honeybabysugar.
Men sluta, statistikföreläsning mitt när man fyller år? Förijävelen.

Som alla goda hausfrauar

har jag städat idag. Och bakat en plåt bullar (som inte smakar kanel! Vafan? Kan kanel bli dålig?) och det var väl fint. Minus att jag glömt bort att foglossning eller iallafall sånt ont kan smyga sig på för att sen bara PANG göra svinont till exempel när man böjer sig ner och ska moppa under soffan.
Åh vad tråkigt och ska det fortsätta göra ont ska jag bli så besviken så jag dör, fyfan vad tråkigt och begränsande och fy satan och helvete och fan isåfall.


Nu verkar det som

om jag ska baka bullar. Eller sova? Svåra val och ett hårt liv, så är det för mig idag.

Mkt bra dag

med bebis-titt och god middag som satan och så nya träningskläder på posten.

Och på lördag kommer la familia och det gillar jag. Den här gången har jag lovat syster yster och sen kanske mest mig själv att inte hitta på nån konstig (äcklig) mat, utan bara precis göra en pastasallad som en normal mänska. På allvar. Även om jag nu insåg att T ju iofs får pengar på fredag = vi kan beställa en smörgåstårta. Så oerhört dekadent att moffa smörgåstårta en helt vanlig sketen 32-årsdag.

En gång gjorde jag en afrikansk gryta, Renée Voltaire receptade i nån bok och fy satan så äckligt det var. Eller smaken var nog rätt okej, men linserna som man liksom skulel koka sönder blev såhär helt smuliga, precis som ärtsoppa. Åh vad äckligt. Och en annan gång skulle jag vara helt pretto och göra matmuffins. På dinkelmjöl. Amäh vaihelvete? Man kunde döda folk med dem. På två sätt: antingen kunde man klubba ihjäl folk med muffisen, eller bara döda dem på old school-viset, medelst förgiftning. För så äckliga var de.

Nu ska jag diska och sen ska jag ligga på soffan och lyssna på när T snarkar.

Lilla, ljuvliga bebisen:






Och såhär, bf är 27 juli (vafan, det blir en gravidresa i augusti IGEN, haha) och lilla ungen vägrade visa om det fanns en snolle eller vad det var.

Aj som satan

vad ryggen pötsligt gör ont. De är de där jävla skorna, vaheter det? Nåt med mud eller slug eller ja. Ett u finns med i ordet iallafall. De är helt platta och knäppa i huvet så jag får typ kramp i benen av dem.

Åh, betyder detta att jag får gympadojedispens nu då? Glory glory halleluja.

Det här är riktigt bra

tycker jag. The Tracks heter de och i lågstadiet gick jag i samma klass som sångaren. Det ska jag minnas så innitahelvete när de bli världsberömda.

Tips: Feferoni i all ära men håll nånstans vid tio stycken, sen blir det bara fel och konstigt.

Om jag dör och ska återfödas

så vill jag bli ett sassafrasträd. Jamen lyssna på namnet då vafan. Sassafras, som sarsaparill!
Jaha, fast när jag googlade sarsaparill så finns ju det så kanske jag hellre vill bli det. Då kan jag bota syfilis.

Inatt har jag sovit i kanske två minuter, så kanske ska jag lägga mig en stund. Då brukar det komma lite andra tankar sen när jag blir piggare, alltså vettiga och sånt.

Han är hemma!

Hos mig, hos oss är han hemma och jag pratar som om jag haft talförbud i fem veckor. Det är i sanning en glory day idag.

Och jag måste gå i skolan, för det är obligatoriskt. Den som planerat borde ha en fnätt i huvudet. Fast jag är så glad att jag inte ens stör mig på det, eller att det regnar och ingenting.

Ny, typ äcklig grej:

finnar på ryggen.
Sammantaget har graviditeten altså bjuckat på detta; finnar överallt, svettigt pubeshår, svettattacker och så ett satans bölande.
Det har jag glömt om nåt år.

Lazy ass-söndag:

* målat naglarna
* tvättat lite
* spelat bolibompaspel
* surfat lite
* diskat några gånger
* tvingat June att leka frisör 

Inte:
* varit utomhus
* dammsugit
* dammat
* lärt June att cykla
* bakat kanelbullar

Om man nu vil ha ett tvärsnitt ur min vekrlighet så sitter jag i soffan i sjukt slimmade pyjamasbrallor (jamen small, hallå, theres no giving i bomull om man säger) och drar djupa andetag (har hängt tvätt här uppe) samtidigt som jag tittar på kvinnor som väntar på dödsstraff. June badar och har tvättat sina fötter femtio gånger kanske. Jag är hungrig. Jag vill ha kanelbulle, men är inte säker på att man kan g til affären i pyjamasbrallor.
Iofs, kan man helt packad vingla dit med sin rollator och ligga utanför i en rabatt och dela en cigarett med sin kamphund så kan väl jag göra lite som jag vill också (okej, det första har hänt, det andra har jag inte sett - inga rökande kamphundar alltså, men däremot andra varianter).

Jag tar bilder på mig själv

för jag har en spegel som är en fettospegel. Jomen allvar, alla som speglar sig i den blir liksom så breda över höfterna att när man ska gå ut från sovrummet går man liksom i sidled genom dörren för att inte råka fastna. Så jag tar bilder för jag vill se hur jag ser ut. Ibland blir det skitbra bilder, andra gånger raderar jag dem med illröda öron och tänker att Nejdujävel, idag stannar jag hemma. Och ibland blir de bara.. så jävla underliga. Som igår, alltså vafan händer på den här bilden?


RSS 2.0