På jobb

är jag, och det är sådär. Det är stekhett och ja gjorde det fatala misstaget att mula in en hel (gammal) sandwich i ansiktet. Det var ett misstag eftersom jag och June ska till stranden sen och då vill jag icke ha laktosmage. Försent nu, kan man ju tycka.

Det kan hända, om det är min lucky day och om vinden vänder samtidigt som jag visslar och står på ett ben och om gudarna är med mig och inte tokiga, att T kommer imorgon.
Äh, det går ju för fan inte ens att skriva om det för det blir bara cheesy.

Nu är det folk i afärren IGEN och pillar på allt. Det är för varmt, GÅ HEM.

Sömn är ändå överskattat

och mina snyggaste dagar är de då jag sovit som nu, i kanske fyra timmar.
Fast jag borde kanske skärpa mig, även om det är snyggdagar så är det knappast mina gladaste dagar.

Fast skitidet, det är torsdag, idag kommer min årstidernalåda och jag har lämnat blod. Och dessutom ordnat så June slipper vara på jobbet (hurra för klarai).
Nu är det kaffe på ballisen och Innan du somnar (för såhär: om en bok ligger framme bläddrar jag i den och då är det för fan alltid så att den är så bra att jag måste parallelläsa den med den som började läsa) och så ivrigt spanande efter årstidernabilden. För jag får verkligen för grannarnas skull hoppas att han inte varit här och nån norpat lådan.
Då går jag bananas och det, mina vänner. Vill vi helst undvika såhär ett par, tre dagar innan mens.

En gammal sandwich

är bättre än ingen glass.
Och en sur arbetskamratstant är bättre än arbetslöshet.

Jag och klarai fick en galen energi när vi kom på att vi skulle gå till sexshopen i stan (en av dem, jag lovar att det finns MINST fem och ja, jag kan guida er till allihop om ni vill), så i hundratusengradig värme knallade vi dit. Och då bara sög det till så satans i snåltarmen, så jag köpte inget.
Jag ångrar mig nu, det är därför jag äter sandwich. Tröstglass är bättre än sex tänkte jag säga men vafan, nej.

Vilken jävla mardröm

jag hade inatt: jag drömde att det var ett barn här, en pojke som var typ min mosters el så. Iallafall, satt vi och fikade när han satte i halsen - och dog. För jag var helt handlingshandikappad och bara men andas då, andas!

Så när han dött fick jag panik, inte så mycket för att han var död, men för att jag skulle få skulden och få sitta i fängelse och vara borta från min egen unge i minst ett år. Så jag tog den döda ungen och gömde honom i badkaret och höll tummarna.
Sen började polisen leta och jag bara vissel vissel ja vahemskt att han är borta usch ja håhåjaja, tills det slog mig att de ju faktiskt kunde hitta honom i mitt badkar. Så då plockade jag upp honom (helt rutten och allt) och helt sneaky la jag honom på balkongen så de skulle tro att han liksom legat där hela tiden och att jag ju knappast kunde hjälpa att han kolat vippen på min balkong. Och sen var han plötsligt borta och polisen hade inte ens förhört mig och ingenting.

Vafan är DET för dröm? Jag blev så själjävla glad när jag vaknade och fattade att det bara hittepå. Hjärnejävel.

En av de bästa egenskaperna

som T har är att han är intresserad. Han vill diskutera och han säger inte bara: "Vennte" eller "Om det stör dig så mycket så tänk på nåt annat". Det gör mig lycklig.

Och han säger att jag är smart, och han säger att vi inte ska tröttna på varandra och jag säger att vi aldrig ska fyllegräla och att jag tycker det är bra att praaaata och då skrattar han och säger att han kan bli arg som fan och då säger jag att jag nästan aldrig bråkar.
Det är väl en lögn, förstås - det var ju med J jag aldrig bråkade och det är inte alls samma sak med T. Med T är jag en annan människa, nån jag gillar (eller jag har varit annorlunda ett tag nu, men det är tydligt för mig först när jag jämför) och som liksom är jag. Vilket ju är ganska subjektivt, det finns ju flera olika jag, men äh vafan. Goffman, släng dig i väggen. Jag menar bara att den Cilia som är nu är en Cilia jag trivs med.

Och förresten är ju grundcilian alltid där, det är bara utanpåverken och känslorna liksom runtom som förändras. Det här hade föreläsar-L förstått, men kanske ingen annan.

Skitisamma, jag är glad och varm och frisk och stark. Och så är det sol på det.

Nu är jag lite trött

förstår ni, för nu har jag varit ute på stan ända till typ klockan 4 på morgonen.
Å andra sidan var det så kul så det är okej, trots att fötterna är tre nummer för stora och trots att mitt kort fortfarande ryker.

Fast jag har ångest över en grej. Lyssna att jag åt kebab från smack, stället där de skrev i HD (inte högsta domstolen naturligtvis) att man hittat sperma i svennebanansåsen. Jaja det är en urban legend och blablabla, men iallafall. Rätt vad det är sitter jag här med klamydia i halsen och hajar ingenting. Allt för en fyllekebab på kebabfestivalen.

Idag ska detta hända: Många tidningar ska läsas, godis mulas in i huvet, och vid pass 19.01 är det jag som går hem. Med betoning på går, och ja - jag GICK hit i morse också. Nån jävel borde applådera. Mer än jag alltså.

Och ledsen förresten,

jag är ledsen så himla ofta plötsligt. Eller alltså, jag är glad men så händer nåt och då blir jag ledsen. Oftare än arg, vilket iofs är rätt bra. Förstås bra, beroende på vems sida man ser det från.

Mäh, vad ensam

jag är idag!
Liksom, alla andra dagar får jag hundra miljoner sms och det finns alltid folk på msn eller som ringer.
Idag är det niohundra grader varmt, så ingen vill prata. Särskilt inte med mig som sitter på jobbet och gnäller.

Det är tråkigt och jag är som jag är, så nu är jag helt ledsen bara för att jag är ensam.

Sexcrazybananas

är det jag som går nu. Celibat är liksom inte min kopp te om man säger.

Fast ja, bara T kom hem skulle jag väl förstås nöja mig med att bara precis krypa in under hans skinn och vila där. Jag skulle behöva vara nära. Jag saknar att få stickiga pussar, jag saknar att bli väckt av snarkande, jag saknar att väcka honom tusen gånger på morgonen bara för att det är så roligt att han somnar om på en sekund.
Jag saknar hans ögon, hans mun, att diskutera vilken snabbmat vi ska äta och att prata om huruvida man bajsar ihjäl sig alt spyr av mörkt bröd eller inte.

Yes sir, I am needy.

Ja just det,

sen var det ju festivalinvigning igår också. Alltså man kan ju säga att vi missade en hel del av själva festivalen när vi bara hängde på Gylle Prag och Zoo men ändå.
Sen blev jag full och yrade om att jag skulle vara mogen och gå hem tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Och mycket riktigt kom jag naturligtvis sist, när alla andra redan var hemma. 
Men iallafall gick jag hit idag, som i använde apostlahästarna i hundragradig värmebölja och fastän jag var så törstig att jag vid ett tillfälle på allvar klöktes (vilket var mkt bra, för då rann det liksom till snålvatten i munnen och då slapp jag vara så torr i halsen) så överlevde jag och kom bara lite försent (jamen fem över tio, kom igen det är inte SÅ mkt försent och det är ändå aldrig några i butiken förrän minst halvtolv satteh).

Inatt kommer jag sova som en gris.

Jävla kukhand

vad ONT den gör idag. Alltså, efter elva år eller vad det så tycker man ju att den rimligtvis borde vara rätt så hel va?

För övrigt jobbar jag. Och är så mätt som jag aldrig varit förr. Kolabönor mättar, lakritspipor och coca cola också.

Solsting

kommer jag kanske få. Men det är okej, så länge jag blir brun så.

Imorgon får man lön. Då ska jag jobba. Till 19 = inget pengaslösande. Vilket är bra.
Och tradigt.

vajlan!

En god vän till mig är en pärltrillare som ingen annan. När jag ska på bröllop i augusti ska jag ha detta på mig:


Fast då ska jag ha min finfina klänning och inga solkiga behåband och så ska jag ha fin frisyr och liksom färg på kroppen.
Visst är det fint?

Jag borde städa

och har liksom börjat lite, fast det jag börjat med är sånt jag gör varje dag iallafall: vika kläder, diska och sån skit.

Detta behöver jag göra:
putsa fönster
dammtorka
dammsuga
moppa

Detta kommer jag göra:
köpa mjölk och frukt
föna håret
begrunda det faktumet att en endaste prommis (om än lång som ett ösregn) gjorde mig smal igen
ev fila naglarna (antagligen inte)

Satan

jag har kukaont i mån kubbfot nu. Det är ju fan med, jag får säkert köra till jobbet imorgon och ha på mig en sån där stor, mjuk, blå toffla. Eller en liten mjuk toffla, det finns bara såna här hemma i storlek 26 typ.
Det täcker ju tårna iallafall. Alltid nåt.

Och just det!

Jag har börjat gå igen. Och eftersom jag är så himla hardcore har jag gått typ sjutton mil idag. När, nääär ska jag fatta att halvmesyrer funkar och att det är okej att gå en endaste timme? Tre är för mycket. Det ÄR det.

För jag är kär

så då kan jag inte blogga. Jo lite, men det blir rätt dassigt sådär, jag är roligare när jag är irro och lite bitter eller ja, illusionslös eller vafan. Bitter schmitter förresten, det är jag ju inte men ja.

Sen vill jag blogga tusen om T men det liksom går inte för allt som kommer ut från hjärnan är smörigt eller syndigt och vafan, sluta. Inga detaljer i bloggen tackskajagha.
Men okej, såhär då: jag har aldrig träffat nån vars hand passar så bra i min.

Bara så, och det är inte så bara förstår ni.

Klarai gillar pianot.

Liksom såna filmer (klart, alla gillar ju adrien brody så det rä ju inte så konstigt iofs), finstämda och utan pistoler och svett.

Och så igår tittade vi på 300 och alltid när man pratar om porr säger folk att kvinnor hellre läser än tittar på bilder. Då säger jag såhär att det fanns tårar i soffan. Av glädje.
Ja, det fanns andra känslor känslor också. Typ vuxenvarianten av glädje om man säger (amäh alla gick i små kalsingar och var såhär liksom trekantiga och det visades tänder och vi fick grubbla lite på hur man kan vara så sjukt sexig när man liksom dödar kanske femton stycken under en enda scen?(och sen fick vi prata lite om den oerhörda gldäje som måste funnits på inspelningsplatsen, maj gadd)).

300 är officiellt den bästa filmen nånsin visats på plantan. Ingen vet vad den handlar om riktigt. Men skitidet.

Jag är min mamma

och det är fan på allvar jag skriver det.
Jag är som nån som har sån roid-rage. Fast utan alla musklerna och den förkrympta kuken då. Jag har ju för fan inte ens bitch tits.

Jag kom till jobbet, ganska laddad för jag trodde jag skulle få skäll av tant I som uppenbarligen inte är någon vän av förändringar. Men det jag fick var ett psykbryt som slutade med att jag pekade på henne och väste fram orden. Ja, hon grät kanske lite när hon gick.

Men lyssna. Jag är fan rätt bra på att ta kritik, jag tar inte jobbgrejer speciellt personligt och så. Men när det bara är som ett vattenfall av dåliga saker. Ja då blir jag förbannad och då då berättar jag det.
Det rä det som mamma. Plus väsandet då.

June fyller snart år

och hennes önskelista ser ut såhär:

pärlor
bord + stolar
matta från Åhléns (okej, det är lite min önskelista med)
prinsessklänning
hårgrejer
dockvagn
springcykel el cykel (jomensåatteh)
tv-spel till ps2, ingen vet vad det hette
skivor till bilen (och 90-stereon hon har på sitt rum)
klocka
blommor
flaskor, såna dyra (nej jag vet inte hurdana hon menar, men ev whiskey?)
glas med pippi på
musse pigg-gosedjur och pluto
dockskåp
massa gosedjur

Ingen vet varför jag bloggar om det här, men jag hade typ liksom inget att säga.


Nakenfest, eldfest, spritfest

utomhusfest, tältfest, midsommarfest, fotbollsfest, temafest, födelsedagsfest.

Iallafall, en period hade vi eldarfester. Det gick till såhär, att det startade som en normal spritfest (ordet normal använder jag här i vidaste möjliga mån) för att sedan övergå til eldarfest. Det brukade börja med att nån eldade upp tändvätskeflaskan, sen eldade någon upp en krukväxt och till slut var det alltid nån som fick gå hem utan en sko. Eller utan byxor. Eller som på en fest, då en bil brann upp (fast ska jag vara ärlig så var bilbrandsfesten orsakad av bromsar på nåt sätt, ingen vet och det går inte släcka brinnande bildäck medelst sand som man öser på med fesna små tjejhänder).

Så kan det vara.

Fram med ghettoblastern

för nu är det piketbussar som patrullerar området.

För den som inte vet så är en ghettoblaster en boombox (kolla vajag kan!), alltså en spel-och-dans-maskin som man kan bära med sig. På axeln. Till exempel.

Men allvar, vad är det för område man hamnat i om piketbussen bara liksom råkar glida förbi? Och inte en gång i månaden heller, utan faktiskt ganska ofta.
Ja alltså, jag är ju nöjd. Polismakten är i sanning min kopp te och de alltid, alltid välkomna i mina hoods.

Jag har visat bröna

för plantan idag. Eller ja, behån iallafall.
Jo, för jag skulle impa på June och hennes nya kompis, så jag klängde upp på klätterställningen och hängde mig i knävecken. Fast nu är det ju en sisådär 20 år sen jag gjorde det sist, så jag hade glömt bort detaljerna, till exempel att tröjan ska vara nedstoppad i brallorna. Och hur man kommer upp ur knäveckshängningen.
Sådär hängde jag som en jävla vingklippt papegoja med tröjan i ansiktet och viftade med armarna.

Sen skulle June visa att hon också kunde hänga i vecken, fast bara att då dök hon på ansiktet. Nu finns det grusmärken i hennes panna.

Det som inte dödar, det härdar.

Det är proggmorgon på plantan

och June har så bra smak! Hennes bästa låtar är Mamma är lik sin mamma och Vi måste höja våra röster.

I övrigt har vi samdiskat, bäddat, pratat om stranden vs. djuren på jobbet, varför man måste borsta håret varje dag, om tandtrollen finns på riktigt, om ifall tjocka människor är sämre än smala, ifall man får skylla sig själv om katten biter en när man lyfter henne hela tiden.

Dåligt morgonhumör

är ju en sak, men att gå från det till att knäcka en tallrik för att jag blir så irro. Det är en annan.
Fast vafan, såhär var det. Jag blev väckt av Junisens: Mammaa det är verkligen morgon nu, kolla själv.
Jag steg upp och hela tiden så är hon är centimeter från mig och bara blablablabla varför blabla vem blabla hur blablabla mammaaa.
Och sen, efter att ha kissat med knutna nävar och rynkade ögonbryn, svärande över att jag inte förberett kaffebryggaren innan jag gick och la mig igår heller, fick jag börja med välling och kaffe samtidigt som jag duckade för helt konstiga frågor.
Och då ser jag i ögonvrån hur hon helt förstulet liksom knuffslår Britta Katt (som iofs skiter i vilket) och då. Då är det jag som knäcker en tallrik. Jomenvaddå, den irritationen står ju helt i proportion till Junes förstulna knuff. Såatteh.

Det är förresten en väldigt tunn tallrik, ingen sån där bauta ikeagrej. Sådeså.

Jag hjärtar sluskar.

Så har det alltid varit och så kommer det antagligen alltid att vara. Jag kan leva med det, det är okej.
Fast jag har tagit det här ett steg längre än jag själv fattat, inser jag nu när jag tittar på tv. Jag skäms lite, till och med.

För jag tycker att Kid Rock är snygg.

Under my arm forever

så har jag liksom rätt länge trott att Rihanna sjöng. Jag bara: Konstigt jävla namn på en låt, och bara "stay under my arm forever"?  Liksom, i armhålan då eller?
Jaha, men så sjunger hon ju tydligen inte.

Lördagsdate: jag plus fotfilen och ett litet fotbad i skurhinken. Och kanal 4, Mtv eller Lokalkanalen. För det är dem jag har att välja mellan.
Jag tror jag ska ha orange nagellack.

Dåliga morgonsaker:

* Att June är så glad på morgonen. Det låter ju inte klokt, men om man själv är sur är det mkt svårt att pedagogiskt (pedagogiskt är ju svårt för mig en solig och jävvligt uppåt dag också förstås) svara på frågor om varför Britta Katt bajsar i en låda, varför det är lördag, vad noll betyder och så.
* Kaffebönespill på golvet som jag oundvikligen trampar i så jag blir helt smulig, oftast bara under en fot.
* Välling i kaffetratten.
* Kaviarknäckemackor! Amäh allvar, förlåt alla biafrabarn men kaviar är för fan så mindre gott så det kryllar sig inuti när jag tänker på det.

Sen finns det ju bra saker också:
* Att June är så glad på morgnarna, för tänk om vi båda tjurat på det här viset. Ååh vajobbigt!
* Det finns kaffe.
* Barnprogram som gör att jag kan surfa en skvätt, eller läsa eller iallafall bajsa ifred.
* När man vaknar till moln men inser att det kanske spricker upp. Åh jag hoppas det spricker upp.
* Inget Junekiss i sängen, och inga ångestdrömrufsiga lakan hos mig = bra natt.Såhär tycker jag

att sakna är okej, det går bra och det är fint när man ses. Men sen blir det alltid såhär att jag är helt så bitterljuv och stoisk i ungefär prick två dagar och sen är det inte ett skit kul längre. Nu är det kanske en vecka kvar tills vi ses. Eller så är det två, det är det ingen som vet.
Och det är nu det händer såhär konstigt att jag helt plötsligt blir helt överspänd och irro och bakar bullar tårta kakor och lagar varm lunch och middag och äter frukost och känner mig fläskig och ful och finnig och retar mig, retar ihjäl mig på allt och alla. Åååh vad tråkigt det är!

Matta, trötta, switta

som S.P's farfar skulle sagt (han skulle även lagt till: ingenståns å seda å alla vill dånsa mä mi). Det är jag, och mätt som satan också.

Iallafall skulle jag ställa in kanalerna på nya tv:n idag och då är tryckaren trasig. Hur gör man då? Hur fan gör man då? Tv:n bara nej femman finns inte, inte tv 4+, inte nånting hejdå. VaFAN.

Teknikvänliga familjen

är vi, det. Junisen har fått min tv, jag har tagit över T:s gamla och det betyder att jag numer slipper se teletubbies kl 6 om morgnarna. Plus att jag kommer få se dr phil(m) när jag vill.
Plus att June numer har en stereo och jag med, eller snart har jag det. När det finns högtalarsnören. Sladdar menar jag.

Bitterfittig

är jag idag. Jag kommer fortsätta vara det ett par timmar till, sen ska jag släppa det och tänka vackra tankar och så. Men just nu när jag har gråtit och varit förbannad och haft ont i magen. Då ska jag bitterfitta mig så mycket det bara går.

Jag tycker inte om att gråta, jag tycker inte om magont, jag hatar att behöva jämka och fjäska och släta över och ursäkta.

I normalfallet

dricker jag aldrig läsk, så jag hade inte en aning om att man kan bli proppmätt på en coca cola. Nu är jag det.

Fast iofs, skulle jag råka rapa eller möka så blir jag hungrig igen.

Vinhuvudvärk

har jag, fast bara yttepytte.
Och det bästa av allt: ingen ångest. För jag är bäst.

När jag är ute har jag tänkt på en sak. De som gör sina moves mot mig rär antingen tutare eller så är det såna där muskelberg. Varför är det så? Jag tänker mest på muskelbergen då, varför dras de till mig?
Särskilt som jag i sanning inte attraheras av män som dricker råa ägg och proteinshakes typ kl 3 på natten och sen kl 5 på morgonen och sen kl 8 på morgonen osv.
En gång fick jag falla till föga och dejta en som var såhär tävlingskroppsbyggare. Det visade sig att han rakade bort vartenda hårstrå. På hela kroppen. Ja. På benen också.

Så nu vet jag det: har du lenare ben än jag så kan vi inte ligga tackskaniha.

Nu blir det vin

och samma outfit som förra helgen som jag var snygg som satan i.

Den här helgen blir det såhär: roligt, skratt och sånt.
Det blir inte såhär: roligt, skratt och sov.

Jag är utmanad

av gullet Ullet så here goes:

1. Beskriv reglerna
2. Svara på alla frågorna
3. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar.
4. Be dem läsa din blogg.
5. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
1. Jobba
2. Diska
3. Alltså jag har ingen
4. att göra lista vafan.
5. Just det, dricka vin ikväll.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
# Då hände det sig att jag var 21. Jag var ihop med Junes pappa J. Jag jobbade på en räkfrosserestaurang, jag som tycker mat med ögon är sjukt äckligt. Där fick jag inte blanda drinkar, för alla beställde grogg. Alltså sprit med cola, utan citron. Jag bodde med min kompis Jonnit i en helt ball lägenhet och jag längtade bort bort bort.

Vilka platser har du bott på?
# Sölvesborg, Näsum, Svängsta, Helsingborg.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Köpa kläder
2. Köpa kläder
3. Köpa hund och hushållsnära tjänster
4. Inte jobba
5. Typ.. jag vet inte. resa? Fast jag gillar inte det så jävla mycket. Men kanske om jag var biljonär förstås.

Jag utmanar Adiemus, Klarai, Tinajes, Den magre mannen och Kajsa.

Jamen raggarbilen!

Jag har ju glömt berätta att jag åkte en sån här:


när jag var hemma i helgen. En Dodge Challenger nåt år ingen vet och det spelar ju ingen roll. Det är en sån bil de motorhuvssurfar på i Death Proof fast så långt gick inte jag.

Fast det var dumt, för det fanns ingen inredning liksom (det heter typ att den är strippad, men jag misstänker att det snarare är så att nån inte orkat lägga in mattor och sånt) så den lät så jag behövde somna av ljudchock. Ja, och vinintag förstås eller öl drack jag förstås.
Eller ja, det gick ju inte att somna i bilen eftersom lät så satans jävla högt men jag åkte hem iallafall och inte på festival. Tackskajagtammejfanha för det.

Kiss från ballisen

har jag precis upplevt.
Jamen det är allvar, grannen i huset bredvid, som bor i lägenheten snett ovanför mig. Han pissade ut från balkongen.

Kan man bo här? Kan man det?
Jag är tammejfan tveksam, fy fan vad äckligt.

Kanske borde jag ta och skriva en arg lapp nu? Jag menar, det känns som om en lapp vore på sin plats.

En pisslapp.

Jag har ätit glass

och ananas. June hade gråtit blod vid det här laget om hon varit här.

Jag borde sova, men istället tittar jag på Skild! på tvåan och läser lite i Svinalängorna och undrar om jag ska äta nåt eller skita i det.

Endagsmens

har jag. Eller så har jag ingen alls.
När jag tänker efter måste det ju vara nån slags kompensation? Alltså för hårigheten menar jag, jag blöder pyttelite men är å andra sidan lurvig?

Tack, det går bra.

Bröllopsplats

är utsedd. Jag måste måste gifta mig i (på?) rosariet här på jobbet, för det är så fint. Eller vafan, ta bröllopsbilder eller vad som helst.

Jamen det är klart vi ska gifta oss, jag och T. Fast sen. Fast inte om jättelång tid, det är mkt viktigt att jag är snygg i bröllopsklänning. Och jag är 31 så jag antar att jag kommer vakna nån dag av att nån står och bankar på mig med fulpåken alldeles precis när som helst.


Neglarna upphittade

efter att jag letat som en svettig och jävligt arg blådåre i vad osm kändes som timmar. Klarai kom hem, tittade i kylen. Och där låg de.

Själv har jag letat i soporna, i skafferiet, på fläkten, i junes rum, under mattorna i hallen, under tv:n i hallen, i ytterdörren, under sängen, i sängen, i skorna, i kattlådan, i väskan tusen gånger, i kylen, i fruktskålen blablabla. Och så har jag flera gånger uppmanat Britta Katt att för fan ta fram nycklarna omedelbart.

I kylen alltså. Närmare bestämt i folien som finns på morotskakan.

Jag luktar förresten svett

för jag har gett bort mitt deo.

Jag är inte avundsjuk

utan jag vill faktiskt inte vara rik. Ens. Och inte se ut som snyggaste tjejen i klassen. Och jag vill inte kunna prata tusen olika språk.

Jävla kuk-Baronessan. Jävla jävla.

Fast iofs älskar jag min lägenhet. Och så vill jag inte åka skidor, jag känner ingen längtan alls efter det. och förresten är det faktiskt rätt vidrigt att ha ett överkast till sängen som är gjort av kaninskinn.
Men okej såhär då: jag kan ta pengarna och så kan jag ta hennes hår. Som en kompromiss liksom.

p.s Baronessan är som alla andra. Hon ÄLSKAR köttbullar. Bara en sån sak, då är hon ju precis som alla andra.


Sol, smågodis och

svinalängorna. Min dag so far (plus ikeabesök och inköpt rött p.s skåp som jag inte kan bära in själv) och jag är så trött. Jag är så trött så jag skulle kunna somna exakt varsomhelst exakt närsomhelst. Nästan.
Och nej, jag är inte preggers och för att övertyga ev skeptiker kan jag stoltsera med att ha mens för första gången på ingen vet hur länge.

Jag som hade tänkt ut nåt fint och bra och vettigt att skriva, nu har jag glömt vad det var. Fan med.

Smyginflyttning

har man ju hört talas om, och kanske är det det som händer här. För igår när jag kom hem fanns det i bilen: en stereo. En tv. En vhs. Typ tusen filmer (asterix och obelix, allvar?), en tvättkorg, snören till tv:n, borrmaskin. Sånt liksom.
T sa: smygflytt schmygflytt, jag rensar nu. Ju.

Inte mig emot, det är bättre att June tittar på getingfilmen på sitt rum än att klarai får psykbryt och går bananas och kanske hoppar från ballisen eller så (man får inte sova ifred på sjukhus heller, för de ska alltid alltid alltid ta tempjäveln på en).

Jag är hemma

från Småland och det är ju fan med. Nu, mina vänner. Är det tre veckor tills vi ses. Alltså TRE veckor.

Men iallafall är det såhär, att allt som jag sagt om förhållande, samboskap, fler barn, volvo och hundar. Nu drar vi som ett streck över de där sakerna och tänker att det där låter fint och bra i teorin, men i praktiken. I praktiken är det tydligen annorlunda. Såatteh.

Fast jag är glad att jag är hemma hos min fina kombo. Och jag är glad att jag är i Hbg som ju är en hel del roligare än oskarshamn (det beror ju förstås på hur man tänker sig att man vill spendera sina dagar, och om man tänker som jag skulle jag kunna vara i murmansk eller kanske svängsta för allt vad jag bryr mig) och jag är glad att klarai städat skafferiet och jag är glad att jag inte kör bil just nu. Jag har 30 mil i svanken, just det.

Nu: moccamasterkaffe.

En korv köttfärssås m spaghetti

åt jag till lunch nu. Det smakar ve och fan men nu är jag mätt. Eller bugafylld som man säger i skåne. Eller nesch, det säger man ju inte. Men om jag velat säga det kunde jag gjort det.

Nu ska jag sätta mig på bänken utanför igen. Jag försöker sitta och blänga på folk så att de ska fatta att de ska sticka, men mina bläng slutar alltid i ett leende hejhej. Jag ska bättra mig.

Ja, jag är inomhus

de är för jävelen hundranittisex grader varmt ute, jag är så yr och luddig i huvudet att det känns som om det kommer släpa i marken när jag reser mig upp.
Jag har även en migrän som liksom ligger bak i nacken och hotar med att komma fram, och jag tog med mig medicinnässpray. Fast bara att den legat i väskan och puffat ut sig själv, så det var typ nietusen spänn på medicin åt fan.
 
Nu kommer det folk igen. Vad GÖR de här?! Vad är det för fel på stranden?

Jag har hårväxt

tammejfan överallt.
Hårbevuxna partier:
* benen (mina bakben ser ut som om jag är nån jävla faun om jag inte rakar där)
* armarna
* under armarna
* på brösten
* på hakan
* mustasch
* på FINGRARNA
* i öronen (berättade T och jag fick panik och undrade om han hade en liten mössa jag kunde ha på mig)

Haja hur mycket mitt rakbladskonto är uppe i på somrarna. Voj, voj.

DISKA

så stod det på en lapp jag hittade när jag kom till jobbet idag.
Så då gjorde jag det, och funderade på det här med lappar. Vad i jösse namn har städerskan med det att göra, om jag diskar eller inte? Allt var avsköljt så det stod inte här och stank eller så.
Och, varför skriva DISKA istället för att skriva Hej, vad bra det vore om du diskade upp lite innan du går hem.

För övrigt har jag glömt min mobil hemma. Det är lite coolt tycker jag, som om jag liksom inte bryr mig. Jag tänker säga till alla att jag ibland lämnar telefonen hemma för att jag inte behöver bli nådd hela tiden och överallt.
Eller vänta, det är kanske tantigt?

Jag borde tagit en bild

på mig själv imorse.
Det hände att jag bara skulle vila lite i reklamen och rätt vad det var sov jag som en stock. Vid 21.30 nånting. Och vid 4 väckte june mig och hade kissat i sängen (jag måste köpa en ny madrass, var gör man det?) och jag var helt yr och bara mummelmummel kom här jag får klä av dig, vi lägger oss i sängen. Och sen vaknade jag vid 6.30 och allt smink hade lagt sig i vecken under ögonen och jag har inte borstat tänderna och huvudet är alldeles luddigt av sömn. Fräscht. Fast jag är pigg (typ).

Jag ska också ha en lista

Så bara glo här nu.

Lovar du att vara ärlig?  - Mkay

Låt just nu: - 9 to 5 med Dolly

Om du röker: - Ja det händer sig då som nu

Beroende av: - Kaffe

Favoritkaraktär(er) i bok: Va? Inte vet jag. Carrie? Hähä.

Vem behöver du mest just nu: - T!

Vad tror folk om dig: - Att jag är snäll. Och att jag är konstig.

Stämmer det: - Nesch. Jo, jag är snäll. Men bara yttepyttelite konstig.

Vad säger du för att imponera på någon: - Jag säger inget, jag gör magdans med tungan så faller folk som käglor.

Hur imponerar man på dig: - Jag blir impad av smardheads. Och så är jag nästan alltid pinsamt impad av mina föreläsare.

Brukar du skratta för dig själv? - ja, jag är lite sinnessjuk så jag pratar och skrattar för mig själv.

Vad står det i ditt senast inkomna sms: Ha ha ha!

Vilken är din favoritmålning?: - Vet inte, ja gillar vafan heter han (hon?), Boticelli?

Äger du några converse: .- nope

Festar du mycket: - tja, det bror ju på vem man jämför med. Ja, ganska.

Är du allergisk i mot något: - latex, fast inte så jätte. Mjölk också.

Vad har du för mobil operatör: Telenor

Har du haft sex idag: - Nej.

Nästa mål i ditt liv: - Eeh, jag vet inte? Jag har ingen livsplan liksom.

Hur svarar du i mobilen: - Ja, det är cilia

Vem ringde du senast: - Klarai

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: - Det minns jag inte

Antal sömntimmar inatt: - Det vet jag inte, men typ 6

Sov du ensam: halva natten, sen kom junisen in

Tycker du om din pappa: - Ja, som fan

Brukar du komma i tid: - Jobbrelaterat, ja. Annars, absolut inte.

När mår du bra: - Jämt nästan.

När blev du fotad senast: - För några timmar sen.

Vanligaste färg på dina kläder: - jag vet inte faktiskt.

Vad tycker du om fötter: - de är helt bra o praktiska

Är du smart: - ja

Är du aktiv i skolan: - nej det vill jag inte påstå

Vem/vilka saknar du just nu: - T. Åh, så innitahelvete.

Favorit dryck på morgonen: - Kaffe. Finns det andra drycker på morgonen?

Rakar du benen: - Ja, som fan

När brukar du gå och lägga dig:  - tolv 

Är du blyg: - ja ibland

Vill du hellre ha mail än brev: - nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: - Ja, eller omedelbar attraktion

Har du spytt offentligt: - usch ja

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:  - jag skulle dra schnabeln hela dagarna

Använder du stjärnor eller kajal: - kajal

Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: - nejmen vafan, vilken fråga.

Är du nöjd med ditt liv: .- Ja, det är jag

Om inte, vad vill du ändra på:

Är du bortskämd: - Nej det är jag inte.

Ingen vet vad dåligt samvete

är förrän de testat det här: att tvinga sin unge att först gå på dagis hela dagen och sen tvinga samma unge att hänga på världens tråkigaste jobb. Särskilt dåligt blir samvetet om det är runt 30 grader varmt ute och alla ungar rimligtvis borde ligga i havet och och förkyla sig, eller i en pool och dricka varandras kiss.
Lägg till det på en mamma som är irriterad av värmen, irriterad på miljoner frågor, irriterad på allt gnäll, irriterad på att inte vara stormrik så att sommarjobben kan dra åt helvete.

Jag ska gå och ställa mig på toa och gråta nu, och hoppas att ingen kommer.

Jag är glad för mitt jobb

men det finns saker jag stör mig på. Detta, till exempel: när det kommer folk och liksom droppar in då och då så jag hinner sätta mig en sekund och sen resa mig igen. När det är toktanter som sjunger för bokmärkena och stannar i en halvtimme. När jag tvingas låtsasbeundra gubbars skills i att gå ut med hunden. Med jo-josarna alltså.
Men mitt värsta är det här: att folk går museigången här inne. De liksom trampar vatten eller skriiider fram helt andäktigt och jag blir så irriterad så det finns inga proportiner, jag vill skrika GÅ SOM FOLK eller UT HÄRIFRÅN, UT UT!
Folk smyger omkring med höga knän och tittar på alltalltallt och jag vill bara slåss.

Inget konstigt med det.

Jag behöver nämna

kanske, att det är rea.

Kolla in Elvismuggen (som bajs-f trodde var en bild på hans huvud? Vilket för övrigt fick mig att tänka på att pappa var helt lik elvis när han var ung och yyyl, tänk om det var därför jag tyckte bajs-f var snygg, för att han är liksom elvis/pappa? Freud din jävla analgubbe, vafaan?):


Velvetlips, nu är det du och jag. Även om June förstås envist hävdar att det är hennes mugg.

Köpgalenhet, ditt namn är Cilia.

Jag har känt mig lite risig i huvet de senaste dagarna, och idag bestämde jag mig för att snabbterapera (är inte det ett ord sen innan så är det det nu) mig genom att handla saker. Alltså har jag idag köpt:

* Petrolblå tubtopp
* Vita tights (vita!! hahaha)
* 2 st plastglas m vidhängande sugrör
* Duschbläckfisk för schampooflaskor
* Frida Kahlo-memoblock
* Roligt vykort
* Grön penna till june
* Black and Decker-borrmaskin
* Sängkläder (june)
* Gardiner (june)
* Sänglampa (june)
* Vit top med krage

Och så hämtade jag ett paket från kitsch och där i fanns en bok, en elvismugg, ett rosa diskställ, ett jag-har-aldrig-spel.

Imorgon ska jag lämna tillbaka. Inte allt, men borrmaskinen.

04.54

och detta väcks jag av: maaaammaaa! MAAAAAmmmaaa! SÄG TILL BRITTA!
Jaja, skitisamma för morgonstund har guld i mun och jag kan säkert slumra till på soffan en liten stund sen om jag vill. Och vi ska ändå vara lediga hela dagen och det ser ut att bli sol.

RSS 2.0