Klockan 05 steg jag upp

för då hade jag fått nog. T har spelat näskonsert hela natten och hans bästa talang är att liksom frambringa ljud på både ut- och inandningar. Helt fantastiskt - han snarkar på inandning och sen sjunger han eller gör annat röstljud på utandning. Så alltså: snaaaaaaark -mikropaus- laalalalalaa eller häääääääää eller uiiiiiiiiii eller mmmmmmm (det sista betyder fyfan vad det är skönt att sova och är nog det mest irriterande för jag VET hur det är sova och skulle gärna prova på det igen nån gång).

Snart är jag inte gravid längre, då ska jag tammejfan sova som nåt man klubbat ner. Ja, de sex minutrarna man sover om dygnet de första tre åren alltså.

Kommentarer
Postat av: helelen

Jag känner med dig! M snarkar också som en gris om nätterna, så somnar inte jag först, så är det i allmänhet kört. Lite besynnerligt är att han snarkar lika bra även om han ligger på sidan, så det hjälper liksom inte ens att han vänder på sig. Suck.

Nåja, om någon vecka ska han iväg och få huvudet undersökt.

Ja, alltså, han ska magnetröngas för att se om det sitter något litet hittills okänt snark-organ i nosen på honom.

2009-03-09 @ 09:56:56
URL: http://tusenstjarnor@blogspot.com
Postat av: c

Jag är såhär lättväckt mest när jag är gravid faktiskt, men nån slags lösning får vi nog hitta. Soffan är skön men inte SÅ skön.

2009-03-09 @ 11:52:34
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

Öronproppar är det enkla svaret.

2009-03-09 @ 12:13:11
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: c

Crulla - testat, men du vet att det vibrerar i sängen så jag vaknar av det. Jag är som sagt överkänslig mot ljud just nu. ;)

2009-03-09 @ 12:56:27
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

Jo, jag vet allt om vibrationer. Den som snarkar blir förpassad till soffan?

2009-03-09 @ 12:59:28
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: cruella

Crulla var förresten en rätt fin spinoff på mitt riktiga namn. Låter som om jag bor i en grotta i skogen och ståtar med svans.

2009-03-09 @ 13:05:18
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: c

Ibland turas vi om, men i sanningens namn r jag så satans tjurig där mitt i natten att jag på ren martyrskap sätter mig i soffan och kniper med mun. Ja, nu är det lite pinsamt såhär mitt på blanka dagen och allt, just då känns det logiskt. :)

2009-03-09 @ 13:05:41
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag hörde talas om en kvinna som hade en flugsmälla bredvid sig i sängen. Så fort mannen började snarka drämde hon till honom med den och vips så slutade han snarka. Finurligt va!

2009-03-09 @ 21:45:08
Postat av: Torild

Jag hade fan i mig inte pallat med det. Av ala ljud i hela världen så är nog snarkningar topp tio av avskyvärda ljud. Och när jag har väl börjat reta mig på det så går liksom snarkningarna in i huvudet på en. Men det ligger något i att om jag somnar först så hört jag mindre av dem.

Men om B hade snarkat så mycket så hade han nog vaknat med blåtira emellanåt.. hehe.

Det värsta av allt är att B säger att sen jag blev preggo så har minsann jag också börjat snarka! Jag blev sjukt upprörd. Hehe.. Men det hängernog ihop med nästäppa och överkonsumtion av nässpray tror jag.. Hoppas verkligen att jag slutar med det snart!

:)

2009-03-10 @ 09:38:55
Postat av: c

Helena, jag föreslog det för T och han tyckte inte alls att det var en lika bra idé som jag? Därför tror jag att det skulle vara supereffektivt. :DTorild - Jag vet int evarför jag inte blir arg, det är mysko. Jag blir ju arg för allt annat, jag menar. Ibland stör det mig att han andas fel, hehehe.

2009-03-10 @ 13:04:31
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0