Dagens outfit:


Det finaste armbandet jag skådat, tror jag. Och dessutom är det en ice breaker, för jättemånga undrar och det är ju roligt för då får jag prata böcker med folk. Och så är det gjort av en sällsynt fin mäniska också, pärlbesatt.

Ja och så har jag en klänning med, i jeans men det blev inte så fina bilder så kitidet. Armbandet är ändå det viktiga. Vad jag även har är en mugg kaffe bredvid mig hela tiden. Och det jag borde ha på mig är städrock, för det är mkt dammigt här.

Kommentarer
Postat av: M

Underbart armband! Jag vill ha, måste ha!Här behövs det också städas visst (det går fint att ignorera det tills dammet anfaller:)). Hoppas att Anders kommer med la bil snart så jag hinner bort, klockan tre ska vi åka och beställa blandare till badrummet, de ska ju snart börja och vi har så klart inte börjat titta än.Kan du blogga via din mobil?

2010-10-01 @ 12:08:13
Postat av: Pärlbesatt

Ah, har du snoddarna så? Jag tänkte de kunde knytas till en rosett, alltefter storlek på handled. Därför jag inte gjorde en knapp. Men bara det funkar så är det bra. :) Och tack för credden och jätteroligt att du är så nöjd, verkligen! Kanske du ska ha ett bokmärke med 42, vad det lider... Jag trodde Don't panic var tänkt för självaste innebörden i det.

2010-10-01 @ 12:12:56
Postat av: Pärlbesatt

Oh vad kul att höra att du får frågor/kommentarer. Jag är så svag för feed back, här ensam på pärlkammarn... ;)Om nån vill ha ett så kan du hälsa att de svarta träpärlorna är slut och att affärn där jag köpte dem har lagt ner.. :( Men det går ju att göra på annat sätt, förstås, även om det inte blir exakt likadant. Har tänkt på att göra med pärlemoplattor där det skulle stå skrivet Don't panic istället. Plattorna är köpta, det ska bara implementeras (kunde inte låta bli att försöka mig på det ordet. ;))

2010-10-01 @ 12:16:04
Postat av: cilan

Ja, snörena fick bli som de blev, det var ganska stort på min fjösiga handled. Men det är fint så!

Jag ska sätt aöver pengar till dig, men batteriet på den där lille dosan är slut. Och så vet jag inte om jag har dina siffror? :)

2010-10-01 @ 12:27:07
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cilan

Maria: nej inte den gamle jag har nu. :D

Eller jo, sms-blogga kan jag kanske.

2010-10-01 @ 12:27:33
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Pärlbesatt

Skickar siffror på annat forum. :)

2010-10-03 @ 21:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0