Men vafan är upp?

Jag är så ledsen hela tiden. Ledsen ledsen ledsen och så orkar jag liksom inte prata med folk och helst vill jag bara gå och gå och gå och det är aldrig ett bra tecken när det är jag som är inblandad.
Och jag är så trött och orkar inte äta och inte ens handla hallå. Och idag sa jag till Lisa att hålla flabben, moget av mig verkligen.
Äh, det är kaske typ pms eller nåt så den här ensamhetskänslan bara plopp försvinner om nån vecka eller kanske nån dag. Ingen vet.

Kommentarer
Postat av: Anna

Stor kram till dig, Cilanpilan!

2010-03-13 @ 22:13:47
Postat av: johis

Huu ett så ledset inlägg. Jag hejar på din inre fighter - den är där under gråfilten någonstans - övertygad om att den vinner i längden.Du är bara sån helt enkelt.En Fighter som alltid vinner i längden.Å dyker inte sols-n fram snart joinar vi väl alla dig under gråfilten.

2010-03-14 @ 11:39:20
Postat av: cilan

Hörrni, tack. Det blir bra för så är det. :)

2010-03-14 @ 16:03:27
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Anna m V & E

Det finns faktiskt nåt som heter vårdepression, på alldeles sant, men folk som har det blir sällan tagna på allvar för på våååååren då är allt ljust å glatt å treeevligt och nu kommer ju sommaren (med alla förpliktelser) och då ska man vara uuuute (varesig man vill eller ej) och påta i träädgååården för det äääär ju så myyysigt (eller så får man ångest för att ens trädgård ser ut som skit eller att man inte ens har nån)

Kanske har du fått en liten släng av vårdepp?

2010-03-15 @ 20:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0