Jag har tappat min lovikkavante

och var först jätteledsen (inte så ledsen att jag gick tillbaka hela vägen dock, det är endast nycklar eller pengar (inte ens pengar kanske) som kan få mig att gå tillbaka)), men sen kom jag på att vänta, det betyder nog kanske att det är vår?
Och att jag ska ha ett jobb nästa vinter = ha råd att köpa nya vantar. Alltså lovikka, inte vanliga fesna ullaredsnieånittivantar.

Kommentarer
Postat av: -ME-

Lovikkavantar hade jag gått tillbaka för. Jag kan fortfarnade bli skitledsen för att mina försvann, mina egengjorda (sjätte klass, jävlar vad jag kunde sticka på den tiden!) i offwhite utan tramsiga kryssade garntåtar på slaget... Det GÅR inte att köpa såna. Och jag har glömt hur man gör dem.

2010-03-17 @ 11:30:12
Postat av: cilan

Den ligger säkert på vägen nu när vi snart går tillbaka samma väg för att hämta June. Så hade jag iallafall tänkt mig det.

2010-03-17 @ 11:58:22
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

ME, det kommer du snart på igen! Maskorna på fyra stickor, sticka runt och så när mudden är klar vänder man ut och in och fortsätter:-)http://www.sticka.nu/patterns/lovikkavantar.pdfSeså! Till nästa vinter är de klara:-)

2010-03-17 @ 12:35:18
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: -ME-

Men cruella, du är fan en hjälte! printar ut direkt och springer till garnbutiken Jag ska bara göra klart min mönsterstickade sjal, ett nystan kvar, sen ska jag jävlarihavet göra lovikkavantar!!!Cilia, i så fall tänker jag också så. Fast mina vantar lär inte ligga kvar, where ever they are, det är lite för länge sen.

2010-03-17 @ 12:43:18
Postat av: cilan

Mäh, den fanns ingenstans. Vem tar upp och kastar eller tar med sig en endaste lovikkavante? Haha.

Iofs, kanske nån annan osm varit lika klantig som jag. Just det.

2010-03-18 @ 11:12:52
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0