Jag är grann,

det var det en som sa till mig idag. Att vara grann, det är fint det. En verkligt fin komplimang, bättre än snygg eller milf (ååh) eller, ryys, charmig (det betyder att man är trevlig men inget giftasmaterial).
Grann alltså.

Det har varit sol idag och fastän jag har den mest jävulusiska magkatarren i världshistorien har vi haft en helt bra dag, jag och barnen. Det har bäddats sängar, bakats kaka, hälsats på hos mormor och morfar. Sen körde vi hem och städade och sopade på altanen och satt en skvätt i solen. Och sen hoppade vi hade och när jag lagat mat åt ALLIHOP, fastän June var på väg till en kompis och allt och hon TOG OM OCH ÅT UPP det med. Ja, versaler vafan. Hon brukar göra kräkminer åt min mat.

Så här bjuckar jag på lite bilder från en solig nästanvårdag:

          


Kommentarer
Postat av: Anna m V & E

Såklart du är grann! Och en fantastisk duktig mamma som bakar, bäddar å hälsar på släkten! Och så har du fantastiskt små söta snullebullor - man vill ju äta upp dem! Eller i alla fall nuuuupa lite i de där schocka små tjiiiinderna på Lisa!!

Japp och så var det med det!

2010-03-15 @ 20:32:59
Postat av: cruella

Gdu vad härligt, när jag läser sånt här vill jag vara småbarnsmorsa igen - på sant. Vill du ha en drös tonåringar? Välartad pojke, 16, trulig gitarrnörd, 14 och smartassed hoppa, 12? DHL?

2010-03-16 @ 11:08:12
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: cilan

Ja visst är de fina, barnen? Jag är omåttligt stolt över dem - som man ska vara,

Och jag kan ta lite tonåringar. Också! :)

Det är roligt att vara småbarnsmamma när vädret liksom inte är strängt som det varit.

2010-03-17 @ 06:20:49
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0