Jag skulle kolhydratminusa

och gjorde det också. Och gör det, fast idag alltså. Vilken urspåring med kanske tio havrekakor och två mums-mums och så hemmagrillade hamburgare på det.
Meningen var ju att låta bli kolhydraterna pga svullenhet sv kring mens, men det är ju mensjävulen som får mig att trycka ner tusen kilo i halsen tydligen.

För övrigt var dagens bästa komplimang inte att jag är så sweet you make sugar taste like salt, utan: Cecilia! Vad SMAL du har blivit! och det är ju sånt där som gör mig så förbannad på mig själv. Jävla idiotjag.

Kommentarer
Postat av: Alltså

Hetsa inte så, utan lyssna på kroppen. Ibland vill jag äta en tallrik stekta gröna bönor, ibland vill jag ha pommes frites med grillad kyckling och ibland vill jag mumsa i mig en tallrik ruccola med vinegraitte. Då äter jag det, inte konstigare än så. Du är vuxen, ät vad du är sugen på. Det jämnar ut sig. Till ungarna får du komplettera ;) Det söta bränner du bort med promenaderna. Tjipp!

2010-04-15 @ 23:37:00
Postat av: c

Tja jo, du har såklart rätt.

Mmm ruccola. :)

2010-04-16 @ 05:50:02
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: c

Och just det, jag gör det för mensen. Alltså för att slippa så vansinnigt svullen och få ont och ha dåligt humör, det var inte för att banta eller så. :)

2010-04-16 @ 05:51:28
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

Näj, det går inte att lyssna på kroppen vid mens, faktiskt, för då fattar den nada. Ingen ska inbilla mig att det är nyttigt med salt, fett och socker i mängd som sedan får blodsockret att dala ned i skorna och humöret att bli svart.Ville jag bara säga, fast inte till dig C, utan till Alltså.

2010-04-16 @ 10:24:04
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: c

Nej jag håller eg med dig cruella, men jag tänkte att det kanske inte är natuuuurligt så ja. Det bästa vore ju om man alltid plopp kunde lyssna och må toppen.

2010-04-16 @ 16:44:19
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

Äsch, jag vet inte. Det kanske är naturligt, men jag tror inte att allt som är naturligt behöver vara bra i alla lägen:-)Jag får nästan alltid någon slags genomklappning på pms-ätandet så att jag svullar lite, men verkligen inte i de rent episka dimensioner jag gjorde förut. Och då mådde jag verkligen pink.

2010-04-16 @ 16:46:34
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: c

Ja, ditt råd hjälper ju verkligen på allvar. Nåt litet kolhydratstjofräs får väl vara okej då, fast helst inte och jag mår kanonbra. Säkert är det en kombo av kolhydratsminus, sol och utevistelse, det mår man bra av, jag menar jag.Naturligt i all ära, jag kör mest au naturelle när jag är gravid, då är jag sån hippe litegrann. ;)

2010-04-16 @ 18:42:07
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0