Alltså, den här muslimskräcken

som finns, som är samma som judehatet fast liksom uppdaterat. Jag undrar om det inte är helt pinsamt för hatarna och räddisarna att liksom ha noll koll på vad som är kulturellt betingat beteende och vad som är religion och vilka som ens är muslimer?
Jag undrar också, är det inte pinsamt att liksom gå runt och bräka ur sig aftonbladetkunskap och att hänvisa till sd-siffror (sd vill bara värna om sitt land nej jag menar pensionärerna och baaarnen och familjen (hetero obs vafan hetero! inga äckliga bögar fast kanske lebbar de är ju coola att titta på när de hånglar (om de är snygga obs inga fula lebbar era jävla pervon näfyfan))) om vilka som är överrepresenterade i brottsstatistiken och vilka som bor var (alla utlänningar vill bo tillsammans, oavsett vilken nationalitet de har - klart att rumäner känner samhörighet med barnfamiljen från sudan, de är ju för fan inte svenskar?) och om det stället är slummigt.

Ja jag vet inte. Jag hade iallafall tyckt det vore pinsamt att bara bräka på som ett får och egentligen inte ha så mycket koll. Fast det är ju för att jag inte tycker det är så kul att verka dum, och just det verkar inte vara något större problem för varken sd-anhängare eller vanliga, rädda hatare.

Kommentarer
Postat av: Heléne

Du är bra!

2010-04-09 @ 13:04:49
URL: http://www.s-info.se/helenebjorklund
Postat av: c

Precis som du. Ju! :)

2010-04-10 @ 14:31:21
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0