Satans jävla kukabvc.

Ja, så känner jag. Jävla kurvfixerade viktnazister. Amningsvänliga, jävla skitsnack.

Annars är det en fin dag. En fin höstdag, hurra!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja, dom är inte kloka. INTE kloka. Tuttarna krymper ihop till russin av bara tanken på när man sprang där och skulle väga. man springer hem sen och blandar tillägg med ett extra mått i och trattar i ungen så dom ska bli glada, kurvnazisterna.

2009-09-08 @ 10:29:14
URL: http://blogg.aftonbladet.se/27153
Postat av: Kajsa

Usch ja, det är helt galet.

Men du, jag tänkte på att du också skrivit en massa inlägg om att bebisen hänger på dig 24/7 och att du ammar och ammar och ammar. Det kan ju vara så att tillägg skulle göra er alla nöjdare och gladare, och det är ju ingen skam i det heller! En mätt bebis = en glad familj:-)

2009-09-08 @ 10:57:20
URL: http://enbartkajsa.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Usch ja, det är helt galet.

Men du, jag tänkte på att du också skrivit en massa inlägg om att bebisen hänger på dig 24/7 och att du ammar och ammar och ammar. Det kan ju vara så att tillägg skulle göra er alla nöjdare och gladare, och det är ju ingen skam i det heller! En mätt bebis = en glad familj:-)

2009-09-08 @ 10:57:26
URL: http://enbartkajsa.blogg.se/
Postat av: myzpyz (aff)

hej gums!

dom är inte kloka på BVC många ggr tyvärr. trist att du känner dig jagad för så ska det INTE vara. jag har juh alltid haft mängder med mjölk (så det hade räckt till 4 bäbisar typ) men problemet var att jag hade "minimjölk" i tuttarna. med min första så ammade jag typ dygnet runt men han gick knappt upp i vikt. efter 2-3 mån så började jag ge tillägg 2 ggr per dag, vid lunch o typ kl.22, o vilken förändring pustar han slutade amma konstant, jag kunde lägga ifrån mig honom så jag kunde duscha o gå på toa ja tom äta o vika lite tvätt. dessutom gick han äääntligen upp i vikt! det var likadant med min andra, fast då hade jag iaf lättmjölk, med trean så hade jag mellanmjölk så hade jag fått 2 till så kanske jag hade kunnat helamma den 5:e skrattar

det viktiga är att du o bäbis hittar den rutin som passar er!!! vill du fortsätta helamma så gör du det, vill du testa att ge tillägg så gör du det! hör gärna av dig via mäjl om du vill.

kom alltid ihåg att du är Lisa-bäbis bästa mamma!

stor kram

2009-09-08 @ 11:49:09
URL: http://vfw.bilddagboken.se
Postat av: cilan

Men jag ammar kanske inte så konstant egentligen, inte mer än andra iallafall (mindre på kvällarna garanterat), det är bara att hon vill hon vaa hos mig jämt.

Jag kommer ge ersättning om hon verkar må dåligt, för SÅ principfast är jag i sanning inte. Men inte innan. Fast jag hänger med i er tankegång.Och tack för stöd. :)

2009-09-08 @ 13:59:41
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför sätter man ammandet så heligt att man inte kan ge ungen ersätting om hon uppenbarligen inte går upp i vikt som hon ska.

Du tror inte att BVC har lite mer erfarenhet av viktkurvor än vad du har med två kids?

Jag skulle aldrig vilja att min dotter vägde för lite och hade tagit till mig av ALLA råd BVC gett mig.

2009-09-08 @ 20:35:14
Postat av: cilan

Anonym - vad löjlig du är som är anonym? Lisa går ju upp i vikt, bara inte så rasande mycket som bvc med sina kurvor skulle vilja. Således är det ingen risk att hon svälter.

Ammade barns kurvor fluktuerar ganska mycket, och det är inte ovanligt att de till och med står still i flera veckor.Och ersättning har jag inget emot (June är ju flaskmatad sen hon var en vecka), däremot är jag rädd att flaskan skulle konkurrera ut amningen och det är jag inte beredd att göra. Än.

2009-09-09 @ 10:08:34
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Jessika

Nej, barns vikt fluktuerar inte. Bebisars viktuppgång följer en kurva, vare sig det är en under-, medel- eller överkurva. Men den fluktuerar inte."det är JAG inte beredd att göra". Du? Men bebisen då?

2009-09-09 @ 10:47:24
Postat av: cilan

Skämtar du? Bebisen är ju nöjd - pigg och glad (och arg), kissar och bajsar som hon ska.

Bvc kanske ska få lite ersättning, det är ju de som inte är nöjda.2009-09-09 @ 12:12:38
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Drottningen

Bvcs kurvor är från sjuttiotalet och är gjorda på flaskmatade bebisar. Ammade bebisars viktuppgång är inte lika "skötsam".Varför är det så få som litar på sin egen förmåga som mamma? "bvc säger"..aja, men bvc känner faktiskt inte min unge lika bra som jag gör. Det är inte sååå länge sen bvc sa att bebisar skulle äta var fjärde timme, vare sig de ville eller inte, bara som exempel.

2009-09-09 @ 14:47:00
URL: http://drottningsylt.scriptorium.se
Postat av: cilan

Just det, det är ju där jag fallerar - jag lyssnar jättemycket på bvc och blir orolig som fan istället för att bara ta det isigt och titta på lilla ungen och se att hon ju mår toppen.

Så nu har mina vänner istället fått tala om för mig vad jag redan visste: att Lisafisa mår bra och att det inte är nåt fel.Det är ju därför jag blir helt knäpp av att läsa kommentarer av att anonyma fegpottor skriver i min blogg och insinuerar att jag inte vill min bebis bästa. Jag borde skärpa mig.Så, nu har jag skärpt mig. :)

2009-09-10 @ 09:06:24
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: cruella

Jessika verkar okunnig, i alla fall om amning. Och alla gör som de vill, så vill inte hon amma och lita på att en bebis mår bra fast den inte följer en prickad linje exakt så fine. Men därifrån till att mästra andra som ägnat sig lite mer åt att faktiskt vilja helamma... det är ofint. Och inte så smart.

2009-09-10 @ 12:05:23
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: Drottningen

cilan: själv går jag knappt till bvc. Tror jag varit där... fyra gånger på tre månader. Huvva! (men de gillar inte att man gör så, för de finns ju för våååår skull) Goda vänner med is i magen är väldigt bra att lyssna på. =)

2009-09-10 @ 12:33:02
URL: http://drottningsylt.scriptorium.se
Postat av: cilan

Ganska ofint ja. Och bvc ja.. jag tänker gå dit och väga Lisa när det känns som om det är dags att göra det. För de har en lånevåg i väntrummet, vafint. :)

2009-09-10 @ 14:22:33
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Fade

Hahaha, jag håller med dig Cilis.

2009-09-11 @ 19:56:02
URL: http://www.fejdan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0