Vecka 31 and counting


Och här fick jag väl till det, om jag får säga det själv.

Ja, Britta Katt löper och jag har sovit typ sexton sekunder sen i söndags och nu har jag skrivit analys och kanske gjort det bra eller så är det ett veritabelt misslyckande från början till slut, ingen vet. Detta vet jag: Jag är trött, jag ska sova, imorgon ska uppsatsen lämnas in och efter det ska jag fan aldrig mer sitta ner förrän i nästa vecka eller när det blir.

Kommentarer
Postat av: Anna m V & E

Japp det fick du, fin är du och söta gardiner har du också.

Ang Britta - skulle inte du ringa veterinären? eller har jag missat nåt? Och nu är uppsatsen inlämnad och du kommer få stora A, MVG eller 100 poäng eller vad sjuttsingen man nu får (känner mig gammal)

2009-05-20 @ 17:55:51
Postat av: Marre

Du!



Har du sett denna? http://www.gravidlooken.se ?



Och, jag tycker att det är dåligt att man inte kan klicka på bilden för att få se en större version - jag vill ju SE, inte ana.

2009-05-20 @ 18:02:44
Postat av: c

Visst är gardinerna söta? Kudos till tinajes som var den som tog min gardinoskuld, typ. ;) Veterinären uppringd, kastarationstid på måndag, men innan dess är det som det är.



Och jam bilden skulle varit större om jag inte lurat mig själv genom att köpa en urgammal telefon när jag förlängde mitt abbonemang. :)

2009-05-20 @ 22:41:40
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0