Mäh en främmande katt

trodde att den skulle få komma in och bo här nu ikväll. Alltså Britta Katt är ute och har gömt sig mkt noga nånstans, kanske för att den här rundnäsade katten var i vår trädgård. Fast bara att jag såg inte att det var en annan katt, jag är liksom halvblind av hysteri och fasa och äckel (är van vid plantan som är sterilt pga all smuts, inga djur och så och här är en hel jävla fauna i munnen på en bara man råkar gäspa lite för stort) så jag kissade lite och pratade med snäll-rösten och då kom katten mot mig och jamade med helt fel röst. Jävla mobbarkatt.

För övrigt är magen i vägen big time nu. Och T bara: jaha, har du kommit långt i uppackningen?
Vafalls? Jag vill be att få påminna om värmebölja, June och avsaknad av tv. Tre faktorer som ensamma gör det trist att packa upp. Lägg då till fötter som känns som om de körts över av en sån asfaltsplattare och en mage som liksom pekar en och en halv meter rätt ut från kroppen och plus myror, miljarder myror och spindlar i garaget. Att jag ens packat upp någonting är ett mirakel. Jag borde minst bli helgonförklarad.

För övrigt har min granne typ åttahundra pudlar. Pudlar?!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag har hort att funlight ska vara varldstabast mot myror, dom blir forlamade och sen hej da. Ar pa Kos darav inga normala bokstaver... Varmt och harligt men fan sa kvalmigt sa det gar inte ens att sova plus att det bara: surr, surr jag e hundratusen myggor som ska bita dig (men bara pa handerna av nagon lustig anledning). J sover sa jag passade pa att surfa runt lite. Hoppas att du trivs i SBG, vi syns vecka 29! Puss och Kram!

2009-07-02 @ 07:39:02
Postat av: cilan

Hur då menar du, ska jag bara ösa ut det liksom och hoppas på det bästa? Isåfall ska jag aldrig mer dricka det. :D

Här är också varmt och kvalmigt, även om jag misstänker att jag skulle tycka det var det även om det bra var typ 12 plusgrader.



Jag längtar! :)

2009-07-02 @ 08:37:53
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Jonna

Ja du ska val halla det pa golvet eller i en skal och sa tror myrorna att det ar vanlig saft och dricker det. Fast inte pa golvet kanske kom jag pa, det blir nog svart att fa bort. Prova med lite sma skalar eller fat har och dar.. Det ar aspartamet som forlamar dom, det ar liksom ett nervgift. Ska inte dricka fun light nagot mer heller...Scary.. :)

2009-07-03 @ 08:23:08
Postat av: c

T googlade och läste att barn får dricka en och en halv liter aspartamdricka per dygn, sen döden dör de. Typ.

Och jag städar toan med cola, sjukt effektivt.

2009-07-04 @ 03:51:42
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: L

Det är du och moder theresa men du är mer helgon än nån annan ändå, du är bäst!!

2009-07-09 @ 14:16:00
URL: http://frokenomjagfarbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0