Mina bästa program

är sjukhusprgram, såna akutprogram och där kvinnor föder barn och sådär. Kanske borde jag egentligen bli nån slags sjukhusreporter?

För övrigt har jag en migrän som är på gång. Inget konstigt med det, varför skulle jag inte få det? Liksom.

Kommentarer
Postat av: Stina

Ja! Jag älskar också såna program. Barnmorskorna var mitt favvo. Men du. Har du inte lite ofta migrän. Kan man inte kolla upp det? Fy vad jobbigt. Jag har det ibland och det är det värsta.

Kram .

2009-01-22 @ 07:09:10
URL: http://stajns.blogg.se/viktblogg
Postat av: helelen

Åhåhå, har Migränmannen flyttat hem till dig nu? Jag bloggade om honom igår, så nöjd med att han försvunnit. Men det var ju inte meningen att han skulle hoppa på dig, ju. Dumma migränmannen.

2009-01-22 @ 16:14:39
URL: http://tusenstjarnor.blogspot.com
Postat av: Torild

det där att gilla sjukhus serier. Förlossningsakutar och allt vad det heter. Det ingår nog tror jag. Jg var inte alls så intresserad av det innan. Och B fattar absolut inte varför jag i h*lvete jag vill se program om riskförlossningar! :o)

2009-01-22 @ 19:16:19
Postat av: c

Det ingår i min personlighet - jag har alltid gillat det. :) Har du börjat läsa om bebisar som dör än? Det gjorde jag, jag grät floooder.

Miggen är uppkollad för länge sen, flera ggr. Den är hormonrelaterad och alltså inte så mkt att göra åt, särskilt inte nu. :)

Och Helelen, jag klarade mig! Jag är slö, men det är jag ju jämt.

2009-01-22 @ 19:29:31
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Torild

Jag slukar typ allt som har med bebisar att göra.

Här om dagen var det en intervju med Tilles mamma och pappa. Den där bebisen som dog efter 6 månader. Så jäkla rörande. Så jag bölade så klart. Men det där med bölandet är ju inget nytt. Jag bölar ju för ALLT. Nu fick hon Kalla Jerringpriset. Då bölade jag för det. Eller ja det kan vara vad som helst..

:)

2009-01-24 @ 11:55:52
Postat av: c

Jag vet EXAKT vad du menar. Det räcker med att jag råkar tänka på nåt som eventuellt skulle ha kunnat vara rörande och så börjar sue ellen-läppen darra. :D

Jag läste Tilles mammas blogg då under tiden och fy faan. Åh vad hemskt. Neeej jag kan inte ens tänka på det. Rys.

2009-01-24 @ 12:32:32
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0