Inget konstigt

med en speciell fredagen den 13 enkom för mig väl?
Först började dagen med att June vaknade och hatade mig. Så är det ju ofta med 4,5-åringar men jag har liksom svårt att vänja mig. Sen åkte vi på gympa (efter att jag ringt upp Junes pappa J och sagt att Nu förklarar du för henne att du inte kommer nu och att det är stolleprov att sitta och glo på tv tills du gör det. Hon SKA på gympa tammjefan) och eftersom hon inte ville gå på gympa så ville hon ju liksom inte gympa heller. Bara springa, så det gjorde hon och sen fick jag stå och göra de där helt sinnesslöa rörelserna själv. Jamen stå själv och var 31 och dansa imse vimse spindel om du tycker det är så fint med barnasinne, göööör det.
Sen skulle vi duscha och basta och då skvätte mitt vatten in till Junes duschbås så då fick hon böla över det. Dessutom kom det vatten ur duschen i typ en nanosekund så jag fick byta. Sen bastade vi och då kom det en tjej och ställde sig i den duschen jag glömt mina flaskor så då när vi skulle gå fick jag ställa mig där hon stod och tvagade sig och bara hrm, kan jag få det där lingonschampoot? Ja, sen blev jag knuffad dådå, just det (inte av duschtjejen).

Skitisamma, sen var resten av Junedagen var fin och sen fick jag gå ut och gå och då snubblade jag som ett jävla fyllo och en flärp på tröjan daskade mig i ansiktet hela tiden och mössan kliade och aldrig sms:ade T och så var det folk som TUTADE på mig och ena hörselpluppen ramlade ur örat hela tiden och så fick jag solen i ögona och T sms:ade aldrig och jeansen var astajta och sen blev jag kissig och så fick jag gå in på Dunkers och när jag sen gick hem höll jag på att börja gråta mitt i stan och sen kom jag hem och dammsög och då plopp ramlade hjulet av på dammsugaren och hela tiden sög den tillbaka slladden fastän det inte ens är en automatisk sån och sen tappade jag hallonpajen i ugnen som var helt varm och sen sms:ade T och sa att han älskar mig och då blev det genast en lite bättre dag.

Jag skulle önska att det här gråtande tog slut exakt NU, dvs T kom gärna hem nu och inte om två veckor.
Imorgon ska jag vara positiv hela dagen. Jo, jag ska det. Jag kan det.


Kommentarer
Postat av: helelen

Det är bara så. Det kommer i perioder, det där med att ens ungar hatar en, jag talar av erfarenhet. Har man tur så går det över, annars blir livet tjurigt jobbigt.

Var du positiv imorgon, för positiv e bra.

2009-02-14 @ 23:47:46
URL: http://tusenstjarnor.blogspot.com
Postat av: c

Jag är redan gladare!

Och inatt när jag vaknade (för tydligen ä det mkt viktigt att ligga vaken en halvtimme och grubbla över dagen) fick jag fundera på att jag ska skriva bra saker om lilla ungen också.

2009-02-15 @ 07:59:17
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tycker June låter som en helt normal 4½ åring, för det bor minsann en böllisa här hemma hos mig oxå!

2009-02-15 @ 22:33:56
URL: http://minimumsas.blogg.se/
Postat av: c

Ja, hon är säkert helt normal. Synd att hon har en mussa som kanske balanserar på randen till vansinne bara. ;)

2009-02-16 @ 09:13:35
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hmm undrar om våra underbara barn (hmm eller ja dom är ju söta när dom sover iaf) är nära släkt, eller tom kloonade... Vänta tills dom är nästan 11 och hormonstinna varelser, dummare saker än mammor får man leta efter då kan jag informera om...

2009-02-17 @ 20:08:20
URL: http://minimumsas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0