Jag spottade i resterna.

Jag gjorde tydligen världens godaste sån här fiskgratäng. Sen åt jag en prtion och sen fick det vara bra för en portion är tammejfan det man äter och därmed basta (man = jag) (nej jag vet inte riktigt varför, det bara är så iallafall). Iallafall räckte inte en protion, för det var så gott så då gick jag tusen rundor ut i köket och åt ur formen istället för sån mat räknas inte, man äter ju den knappt och sånt.
Ja, och så till slut tänkte jag att herregud, nu är det liksom potatismos inte bara på bebisens huvud utan den har glidit ner, tarmarna har liksom blivit så tunga att de glidit ner bredvid livmodern, så jag har mos liksom i midjan jag dööör yyl jag kan inte sluta. Så tänkt ejag, fast under tiden slafsade jag i mig mer mos och fisk och morötter utan att kunna sluta, så till slut, i ren panik och med ögon som höll på att ploppa ut så spottade jag i maten.

Nöden. Har. Ingen. Lag.

Fast efter en stund tänkte jag att vaddå, det är ju bara spott lokalt, inte här borta och inte här.. fast inte ens jag kan äta mat som jag loskat i. Tackskjagha för den ytterligt lilla värdigheten iallafall.

Kommentarer
Postat av: kina

haha, du är såå sjuuuuk.

2009-04-07 @ 19:17:45
Postat av: cilan

Jamen jag måste ju fått en släng bulimi? Det gick fan inte att sluta, jag fick panik på allvar. Jag är så mätt nu att jag ÄR mätt i midjan! :D

2009-04-07 @ 19:23:40
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0