Noll tack, 3.

Jag köpte mig en telefon av 3, för ett år sedan. Mer än ett år, men inte två. Sen jag fick hem den har den här telefonen inte haft wi-fi, alltså det är nåt tjofräs i den som är sönder så det går inte att sätta igång wi-fin alls. Det har inte stört mig nämnvärt, men tillräckligt för att idag köra till Kristianstad och vilja lämna in den. Och det fick jag såklart göra, även om garantin var slut (ett års garanti på telefonen tydligen), det gick att hävda att det var ett fabrikationsfel (tror jag?) och ändå få en ny. Kanske.
Tills snubben i affären vände på telefonen och såg att baksidan var sprucken. Då gick det minsann inte att lämna in, för att såhär, om telefonen (som ju är av glas) är minsta lilla trasig, då gäller exakt inga garantier och det går inte att reklamera varan även om det var fel på den från första början. För den där sprickan KAN ju ha något med felet att göra.
Alltså att garantin gått ut och att jag drog ut på det i över ett år (jag ÄR satanimig drottning av prokrastination), det är ju mitt eget fel. Men det andra? Alltså vet ni vad, skärp er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0