Jävla fetto!

Så tänker jag väl inte riktigt om mig själv längre, men hör här. Delar av världen brinner, flickor våldtas och säljs och torteras och småpojkar omskärs fastän det betyder att någon skär i deras minismå snottar. Och jag? Nä men i min värld är det återigen så att tankar om att Det Allra Värsta som kan hända, det är liksom inte cancer eller att plopp tappa sitt öra eller att jag råkar bajsa ut hela mag- tarmpaketet pga hemmorrojd. Nej, det värsta som kan hända är att det SYNS ATT JAG FÖTT TRE BARN. Magen putar, ÅH NEJ!! Jag är 36 och har CELLULITER, faaan vad onaturligt alltså vad ÄR jag för en kvinna.
 
Detta hände sig i samband med att jag fick ta träningsvila i ett par veckor eftersom jag steriliserade mig och fick typ asont nästan i navlen och sånt. Under de där två veckorna var allt lugnt, tills jag startade upp träningen igen och inte alls var lika stark som två veckor innan operationen. Då bara: jaha! Nej nu måste jag omedelbart sluta äta spaghetti (va?) och gör jag det måste jag naturligtvis tänka att det gör inget för jag ska ända träna ikväll.
När jag hörde mig själv tänka SÅ, då vägrade jag lyfta röva ur soffan på hela kvällen, för inte fan rör jag på mig för att vara smal? För att kompensera ett kaloriintag? Nej, mat är bränsle. Det går bra, det är bensin till bilen - det är så jag lär June och då ska jag faktiskt hålla med. Det har jag lärt mig på sopis (som det hette förr): att kongruens är viktigt, för mixade meddelanden blir ju ingen mänska klok på och särskilt då inte barn. Eller de blir nästan för kloka på det, för de fattar precis hur en menar fast en säger nåt annat.
 
 
Så, att.
Och idag har detta hänt sig, att:
* Jag nästan mkt nära köpte en tvål (ett tvål?) för itthonnratjunie spänn
* Jag försökte operera ut stygnen på mig själv, gick mkt dåligt pga fattade inte att jag var tvungen att klippa i dem först. Slutade med en halvsvimning och huvet mellan knäna tackskajagha.
* Erkisperkis har fått dagisplats! Hur fan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0