Det finns ingen frukost

till imorgon. Vilket ju idag kvittar alldeles världsmycket, men som imorgon kommer suga såhääär mycket kamelkodd. Så jag behöver packa in mig och tre barn i en bil som STINKER lemondoftgran och köra till coop eller maxi eller netto eller skitisamma nån affär och köpa bröd mjölk smör ägg blablabla kattmat. Åh vad roligt det ska bli, JÄTTEroligt!
Vi har redan tillbringat trettiosex timmar på gölarundan, vilket vanligtvis är helt trevligt och särskilt när det är sol och så, men idag var det som ren plåga med skrikande Erko och en hjärna som inte fungerar på mig och hjärtat bara bankbankbank tusen galoppsteg i minuten, det är nåt knas med mig. För innan idag när jag skulle köra iväg och var needy och ville ha en kram för T skulle köra till jobbet och han sa att nejmen vi kramades ju innan, då grät jag en lång stund i bilen och sen när vi kom hem och katten fortfarande var sjuk i huvudet (Loppan såklart, urspårade jävla wierdokatt) och jamade tusen jam på tio minuter, då grät jag igen för det kändes såhär att jag ORKAR för helvete INTE.
 
Ja men iallafall. Jag har världens bästa springskor iallafall.

Kommentarer
Postat av: Suzan

Hej!
Jag gillar egentligen inte att spamma så jag hoppas att du inte tar detta "fel" det var bara det att jag såg att du tävlade hos Life of Lisa om träningskläder fr Reebok för inte så länge sedan. Tänkte bara tipsa om att jag tävlar ut samma outfit + tröja och träningsskor inne hos mig just nu, fem vinnare dras nästa vecka!

http://icanrestwhenimdead.com/?p=11342

Svar: Tack för tipset! Bloggat och klart. :)
cilanpilan

2013-05-04 @ 18:02:13
URL: http://icanrestwhenimdead.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0