Detta är mitt tröttaste,

för sen jag gick och la mig igår har jag vaknat och fäktat efter luft och slagits med odöda och blivit opererad men inte blivit intuberad och därför inte kunnat andas och vaknat flera gånger av att det prasslar i sovrummet - vem är där?
Ska jag få mylingar på hjärnan?

Fast i dagsljus sprack alla troll, och Lisa är lycklig över sitt alldeles egna påslakan med bilar på; Titta mamma! Takto! Mamma, bilen sover!

Kommentarer
Postat av: M

Fram tills nu har jag inte vetat vad myling är. Prisad vare Margit för min allmänbildning. :)



Vad häftigt att Lisa vet vad traktor är. Annie gillar också fordon, helst lastbilar? Ingen vet. :) Hoppas du får en bättre natt i natt, min vän!

2011-07-13 @ 10:10:17
URL: http://marianordstedt.blogg.se/
Postat av: Helena

Har inte varit så uppmärksam såg jag, missat vad som hänt. Stackars stackars dig... nu har jag läst ikapp och oj vad ont i hjärtat det gör. Jag är så ledsen för din skull för jag vet precis hur det känns, råkade ut för liknande i januari 09. Men jag slapp ändå komma till UL, så jag kan tänka mig att du har det tusen gånger värre. Man vill bara gå och gräva ner sig, och det får man. Ta hand om dig, massor med kramar.

2011-07-13 @ 13:35:43
URL: http://metrobloggen.se/ventileramera
Postat av: lindiloo

Det ska ut. Allt som du känner inom dig. Att du drömmer hjälper dig nog att bearbeta sorgen. Finaste lilla Lisa. Så klart att bilen sover också:)

puss från oss till er

2011-07-13 @ 13:48:43
URL: http://lindiloo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0