Verkligen inget konstigt

att jag tidigare fått mail från Adlibris klockan 6 en lördagsmorgon, men att de inte svarar på mail en vanlig vardag. Nesch, vaddå man kan väl få jobba lite oortodoxt om har lust med det? Och det är ju helt klart mer tillfredsställande att somna omen måndag eller vilken dagjävel det är idag, än att göra det en lördag som ju är liksom den dagen man SKA somna om (om man inte har barn alltså, eller ja mina barn menar jag).

Och igår ringde hon som är kursansvarig för en nätbaserad kurs jag läser, som legat som en kvarnsten kring min hals och hon undrade vart jag tagit vägen! Jag sa som det var, att jag jobbar och är ensam med barnen och inte ens orkat tänka på det utan bara haft ont i magen men att jag vill, och så sa hon att Jaa, men skriv nåt då och skicka så löser det sig. Och ta det i din takt, det blir bra.
Tur hon inte ringde och sa det idag, för tårarna bränner hela tiden idag (tröttare än hela havet = lättrörd till den milda grad) och det vore faktiskt skämsigt att börja gråta av tacksamhet över att jag fick skriva ett moment hemma själv. Faktiskt.
Och jag är glad eftersom jag ju älskar knark! Eller så, på det bra sättet gör jag det. Det bra, icke-drogberoende sättet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0