Jag har slidandats

en stund nu, på Katerina Janouchs inrådan. Det var mkt svårt, men det verkade vara värt att prova att "dra in luft i vaginan och andas ut den" för att få djupare orgasmer.
Ännu har jag inte sett något resultat och litegrann kom jag av mig när Lisa hela tiden skulle prutta i ansiktet på mig, daska mig i pannan med kladdig bebishand och krypa upp på mig och hoppa och sånt.

Senare fick jag ett hysteriskt skrattanfall när Lisa gjorde något roligt, och nu verkas T orolig för min mentala status eftersom jag fick likadant sist han var hemma och satte i halsen och gjorde det roligaste jag hört (tydligen).
Så med lite god vilja kan man säga att jag både slidandats och magtränat här på bara en liten skvätt. Herregud, jag kommer se ut som Rihanna om bara ett litet slag. Lucky me. Och T.


Kommentarer
Postat av: housewife

Slidandats? du menar muspruttat? eru inte klok kvinna!? ska man göra sånt? jag skulle med all sannolikhet dö av garv om jag testade!

2010-05-17 @ 17:23:14
Postat av: Anonym

Nej jag vetifan, man skulle andas in luft och sen andas ut den? Suga in luft och sen blåsa ut den. Jag visualiserade luft (och litegrann såna där pingpongshower).

Det är -allvarliga- grejer det här.

2010-05-17 @ 19:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0