Amäh fy fan

vad allt är äckligt. Inte bara littorinprylen utan all mat, alla lukter och alla djur. Jag har längtat som en dåre, en blådåre! efter sommaren och nu är det så varmt att jag vill slå mig själv för jag är så irriterad. Allt är gult och avbränt och torrt och jävligt och äckligt med flugbajs i all mat och säkert är det surt och skevt och ägg och smöret stinker fett och det enda som funkar är exakt helt nyinköpt mat.
Det går ju inte, jag kan ju för fan inte gå och köpa en ny klase bananer varje morgon, ny mjölk och fil och nya nektariner och förresten är det ju gammalt i affären också fast det är svalt där.

Lisa går nu, hon vandrar runt runt som en osalig ande och June ställer miljoner frågor om alltallt: varför sitter du på den stolen vad gjorde du på toa vem ringde varför sa du så varför ska du hänga tvätten ute och inte inne varför står du så vem var det får jag det och det och det?

Det borde regna idag (och tittar jag ut ser det lite som om det är en åskdag idag vilket skulle förklara både humöret och huvudvärken) och sen kan det gärna bli sol igen. Och blir det inte regn blir det fiskabacken. Som också är äckligt, allt allt är äckligt.
Och Littorin, alltså jag vet inte ens.. Han har uppvisat prov på ett satans dåligt omdöme (och en usel kvinnorsyn) när han gick ut i media och dissade sin exfru. Har han sen dessutom köpt sex, äh fy fan. Det ska bli mycket intressant att höra hans ursäkt för det är ju inte HANS fel, det är väl aldrig sexköparens fel i jösse namn.

Kommentarer
Postat av: Åsa

The book of WHY!!! Jag tror bestämt att det är en 6 åring som skrivit den!!!!

2010-07-16 @ 17:50:46
URL: http://minimumsa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0