Man ska inte klaga, meeeeen

satans äckliga äckliga äckliga flugjävlar!
Ja och så har jag mens också (men mår BRA! Cruella, din snälling som har så bra tips!) och tyar int eduscha och är sällskapssjuk.

Fast Per Morberg är på tv och imorgon ska jag gå en skogsprommis med en vän, fika med mussan på stan och sen fika med schwester senare. Åh vad roligt! Plus då kan ju flugorna få bajsa ner hela huset bäst fan de vill, det ser ju inte jag om jag inte är hemma. Smart!

Kommentarer
Postat av: -ME-

Jag sprang på beskrivningen av den diet Lisa verkar följa..? http://arbetslivet.se/board/tvaaringsdieten-t426.html

2010-04-23 @ 09:58:25
Postat av: cruella

Men vad bra:-)Efter onsdagens personalfest aktualiserades frågan om mirakeldrog mot baksmälla med påföljande kryp-ur-min-kropp-ångest.Där får du gärna kontra med beprövade tips;-)

2010-04-23 @ 14:39:48
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: -ME-

Tyvärr, kan inte. Jag är för präktoprudentlig för att kröka mig till ångest. försöker se allvarlig ut Eller så beror det på att man har jävligt lama firmafester när man har enmansföretag. muttra Och jag fuskar på julfestens tipsrunda VARJE år, horribelt... det sällskapet ska man stå ut med! fnys

2010-04-23 @ 23:08:36
Postat av: cruella

När jag var ung trodde jag att ångesten kom sig av att man gjort dumma prylar. Det hade man kanske MEN ångesten av i dag är pure chemistry. Det är mycket retfullt.

2010-04-23 @ 23:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0