Gud hör bön

och Jesus lever. Detta står på två skyltar längs vägen här i stan. Det är förstås nån jesuspratare som gått bananas och nu vill lovprisa gud på ett sätt som ju allmänt ses som en smula bisarrt.
Och det är det såklart, bisarrt. Samtidigt när jag tänker på det är det ju faktiskt omtänksamt också. Den här dåren har alltså suttit hemma på sin kammare och mumlat om gud, till gud, för gud och alla hans kompisar och till slut släppt sitt hår, rest sig upp och slagit näven i bordet och utropat: Nää, nu jävlar är det jag som frälser världen!
Och så har han gått ut i snicken och bankat ihop två skyltar, skrivit och det med synnerligen tydlig handstil och sen traskat ut på vägen (farligt, men en guds man gör vad han måste) för att banka ner dem så att alla kan se. Att Gud hör bön. Och att Jesus lever.

Det ÄR ju omtänksamt, och det är faktiskt ett trevligt budskap om man nu undrat., och särskilt om man betänker att det finns de som vill frälsa världen med skyltar där de slafsat på orden: God hates fags.


Kommentarer
Postat av: Anna m V & E

Halleluja! Skönt att det finns lite gudsfruktiga människor kvar här på vår jord

2009-11-25 @ 13:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0