En sak med störd syn på

sin kropp och mat och så, är att man kan veta att man har det (byt ut "man" mot jag, för jag skriver ju om mig nu), men ändå inte kunna hantera det. Alltså, jag har ju vetat länge att det är så jag hanterar kriser, jag äter inte och det är så jag kontrollerar nånting iallafall. Men det är ju inte bara det, inte alls.
Det är ju också att bli gravid och få höfter och tycka sig vara fet. Det är hemskt, jag tittar på min mage och tycker den är fin, men jag kan inte gilla resten liksom, jag avskyr att det finns antydan till lovehandles och jag vill inte ens tänka på att det här beniga på överkroppen kanske ska försvinna och bli mjukt.

Jag önskar att jag kunde tycka att fett var fint på mig, och att mitt idealjag inte var ett benrangel.

Kommentarer
Postat av: Sarah29

Är du gravid? Jag har inte varit på oäf på evigheter och läste nu att du är på smällen. Är det så? Grattis!! Hur blir migränen när du är gravid? För mig blir det 1000 gånger värre. Läste att du har influensa också, krya på dig! Hett te med punsch lindrar lite. Nejvisstja, du får ju inte dricka sånt nu! Tar en klunk vin Ta en alvedon du. :D

2009-01-17 @ 22:27:15
Postat av: c.

Tack tack. :)

Jag tror migränen börjar bli bättre nu, med June fösvann den när jag var typ halvvägs och det är bara några veckor kvar till dess.

Punsch?! Jag får inte ens dricka fesen red bull för T. :D

2009-01-18 @ 07:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0