Hemma från Skövde

och boy oboy. I Skövde var det frysande kallt fast väldigt vackert (eller vad det Jönköping? Det var natur iallafall, träden brann i rött och gult och himlen var blygrå och det fanns små sjöar och skit.) och T är bilsällskap bättre än något annat (mkt god kvalitet att ha, för övrigt).

Såhär såg det ut när ni vi körde upp och gjorde, enligt T då, pit-stop (kissepaus heter det ju, eller var-i-fan-ÄR-vi-egentligen-paus):

   
Såhär fint var det. Det ser ut som om lastbilen håller på att ramla där bredvid T, det gjorde den inte. Men den körde som satan (och precis innan såg vi faktiskt en lastbil som hade ramlat ner i ett dike, på riktigt!). Jag tog bort bilden nu där han pinkar, jag kom just ihåg att det finns familj som läser blogg.

Sen köpte han iallafall en rätt ball mc av en som hette Loke, vilket ju är ett synnerligen fint namn och det ska vi minnas för det finns med på namnlistan för framtida barn. 
Då såg det hur som helst ut såhär:

     
Här var vi glada som spelemän (jag var väl i sanningens namn inte riktigt lika glad som T, eftersom jag hade klänning och kofta punkt). Det ser ut som om jag tagit bilderna på typ tre kilometers avstånd, men jag var faktiskt helt nära.
Även hade vi här insett att växellådan på Edit Bil eventuellt skulle vika hädan mkt snart.

     
Och här kan man säga att lyckan var något.. mindre. Glädjen stod så att säga inte högt i tak. Det var åttahundratusen minusgrader och så regnade det och så blev det mörkt och vi insåg att vår optimism kanske var trevlig på höjd, men milt sagt orealistisk. Så i Skillingaryd (VEM bor där? Jag vet att nån bor där som jag vet vem är) hyrde vi ett släp och sen körde vi hem. Med Edit Bil som faktiskt höll.

Nu ska vi bada för efter road trippar behöver man tjarlejk. Iallafall om man ska bli så arg som jag kan bli på jävla kuktrafiken i jönköping och sånt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Va gillar du inte trafiken i Jönköping? Vart körde ni då?

2008-10-01 @ 23:47:05
URL: http://trebarnmamma.se
Postat av: c.

Egentligen är det inget fel på trafiken, men den var liksom lite i vägen när vi hittade den macken vi letade efter. :)

2008-10-02 @ 06:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0