Mitt sömnbehov

har minskat så innitahelvete sen jag flyttade. Jag kan vara vaken till ett, stiga upp sex och ändå vara pigg. Konstigt.
Fast ja, ett tag och sen måste jag sova middag varenda dag i flera veckor.

Hur som helst tvättar jag, och städar lite. Jag tänkte nämligen att den här gången skulle jag vara smart och städa innan pap kommer. Eller det gör jag alltid (en gång torkade jag ur besticklådorna innan han kom, vilket får mig att undra hur jag skulle reagera om han faktiskt hade kikat in i till exempel min garderob och sagt: "Nejdu Cecilia, nu är det du som hänger om här, ordning och reda!"  Det skulle naturligvis aldrig hänt eftersom mina kläder hänger rakt och snyggt och prydligt. Men OM, skulle jag gjort det då? Skulle jag torkat ur besticklådorna på hans kommando? Tja, kanske.), men den här gången är jag några före paniken.
Paniken som liksom är obefogad, jag är vuxen och här är fan städat nästan jämt. Men jag hade inte tänkt vara bakis eller suk på fredag när de kommer, så då är det lugnt. Plus, obefogad eftersom han ju rimligtvis ska skita i om jag städar eller inte.

Jag äter egengjord müsli och det är verkligen inte gott: havregryn, knäckebröd, linön, solrosfrön och yoghurt. Uäh. Men äggen jag kokte ska jag nog lägga i kylen, magen känns rätt okej so far och det skulle de förstört fortare än jag hinner säga fis.

Kommentarer
Postat av: tessi

min egengjorda musli för morgonen består av havregryn och russin. :)

2008-03-05 @ 09:37:23
URL: http://www.tessisliv.blogspot.com
Postat av: cilanpilan

Jag ska hädanefter koka gröt på havregrynen istället. :)

2008-03-05 @ 09:47:09
URL: http://cilanpilan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0