På väg

till uni, mycket utvilad och färdigskriven och rätt snygg (ingen fulpåk inatt - tack som fan).

Fast innan jag går fastnar jag alltid framför mtv (jag skriver det med små bokstäver, för jag vet inte det skrivs annars: MTV, MTv, Mtv?), just nu är det Foo Fighters och Dave Grohl är min kärlek. Eller ja, en av mina kärlekar, antar jag. En annan är han som sjunger Apologize, en tredje är han som var skurk i CSI igårkväll. Ja, and so on.

Chef V ringde igår och verkade ha övergett den där grejen att ska man jobba ska man knulla. Jävla svin, jag vill inte jobba kvar där längre. Eller det vill jag ju, men fan vilket as han visade sig vara. Jag visste om misantropgrejen, och jag visste om att han inte är så pratglad och att han är gammal soldat och så (vad är UPP med mig och män som gillar polis- och militäryrket, jag är fan helt pervo). Men det här han gjorde innan jul, att vara helt snäll och nästan mänsklig en hel vecka för att avrunda det hela med ett sms där det stod att han ville ha en avsugning, fan vad vidrigt.
Fast mest vidrigt är det nog för att jag tycker jag har varit lite vidrig som bjudit ut mig till höger och vänster (och visserligen inte fullföljt riktigt). Att bjuda ut sig är helt fine, men att göra det ganska urskiljningslöst är väl inte direkt ett tecken på hur sexuellt frigjord jag är - utan tvärtom. Jag menar inte att jag är frigid alltså, utan att jag på något sätt halvfastnade i något gammalt mönster, det där att jag ligger = jag är omtyckt.

Ojsan, nu måste jag ju springa. Eller ja, gå lite snabbare än vanligt, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0