Dr Phul-beroende

är man om det som hindrar en från att dejta är att man inte kommer få se showen hemma hos honom, utan tvingas titta på Cops.
Om igår, den här jävla bruden är nog ingen han ligger med. Jag tror han är en sån som inte multitaskar utan håller sig till en att ligga med. Men ändå, även om jag tror vi är exklusiva (jag är det som fan, min telefon är helt jävla död, inte ens mina killkompisar sms:ar längre hur fan det kommer sig (det ÄR iofs januari)) kan jag tycka att dte naturliga vore att a. träffa mig igår och isåfall henne idag, b. förklara vem fan hon ÄR.

Och det fortsätter. Han fattade att jag blev irro igår (jag var rätt tydlig med det misstänker jag) och bara blablabla tusne på msn. Och sen sa han: Ja, nu ska ju jag jobba varenda kväll i en hel månad. Så då skrev jag: Så vad betyder det? Att vi inte ska ses på en månad? Att du inte vill ses alls?  Varpå han skrev: Nej, det betyder att jag inte kommer ha något liv,
Allvar, hur menar han? Ska jag vänta på honom i en månad? Är det det han menar?

Alltså jag vet inte. Jag är inte intresserad av nån annan, men ska det vara så så vet jag inte.

Kommentarer
Postat av: vajlan

ni får väl ses på dagen? ALLA dagar kan du väl inte vara upptagen? trist hursomhelst. och han kanske var grinig igår o inte ville se dig då? hon kanske är en jättejättegammal kompis han inte ens tänkt på att nämna? pliz don't noj i onödan! ;)

2008-01-28 @ 21:02:55
Postat av: Stefan

Kan du inte bara försöka njuta av att få ha lite kul, utnyttja honom riktigt ordentligt till dina syften. Han visar rätt klart redan att det inte är något djupare han vill ge sig in i men nu när du har chansen, ta den :-)

2008-01-28 @ 23:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0