På Fredriksdal

är ju jag idag, och har fått träffa mina arbetskamrater idag. Jag jobbar varannan helg annars, det blir inte så mycket sammankomster med kollegor då, kan man säga.
Iallafall, med biaframage av alla kolabönor jag tvångsmässigt skyfflat in i munnen (ja, och så för att jag inte bajsat idag heller iofs) stod jag och flinade som om nån sytt fast mungiporna i örsnubbarna på mig och bara: Yeeees, I would REALLY lika to do that när en av kulturtanterna på engelska sa att hon tyckte att jag skulle sitta utanför i tidsenliga kläder (tidsenliga: hätta på huvet) och STICKA! Hahaha, när mamsen försökte lära mig sticka nån gång på 80-talet var hon så förbannad till slut att jag trodde hon skulle sticka (ursäkta) stickan i ögat på mig.
Och så har min chef A ringt flera gånger och jag har naturligtvis redan lyckats svära honom i örat flera gånger, och sen har det varit en hel drös med damer här och sagt hej hej och vad roligt och det är du som är cecilia, jag förstår. (de vet ju inte vem jag är, men de vet att jag jobbar extra idag och att det är bra)

Det finns nåt som heter tvättnötter. Hahaha.
Nu skrev jag hahaha, men i själva verket tänder ju jag på att knäskura och att använda tvålflingor och skit. Så hahaha var mest för de som inte är som jag, lite balla alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0