Gårdagen

slutade med att jag halvt om halvt klädde av mig och somnade som en död. Även var jag på väg till Lund i TAXI herregud, men blev stoppad. Plus jag trodde jag var nån sags ståuppare och höll lite show hemma hos världens bästa O. Som fick sockerkaka och guldnötter i inflyttningspresent av mig.
Jag rökte och det smakade skit, jag drack hittepåchampagne och jag har endast vaga minnen av den sista timmen av kvällen.
Men när jag gick igenom min skickade sms-lista fick jag gå och lägga mig en stund på golvet på toaletten. Där draculalåg jag i kanske en halvtimme, sen kom det kunder och då fick jag ta mig samman och dricka fanta.
Fast jag var ganska rolig. Till exempel har jag påstått att Frida Muranius är först på min knulla-playlist och skickat ett mms på O's tinnig till klarai och skrivit: gissa vem. Och en bild på emem och världens snyggaste Mille som numer vet att när klarai kommer hem är det han som har ett uppdrag.

Nu SKA jag titta på film. Tammejfan.


Världens bästa O och jag. Och jääävlar vad jag gick på om hans toa. Men det var fan den snyggaste jag har sett. Jag skulle kunna bli ihop med den.


Den här bilden tog jag bara för jag tyckte han i röda koftan var snygg. Han i sin tur tyckte att C var den snyggaste han sett. Vilket iofs stämmer, hon ÄR jävligt snygg.


Kolla, C är hon till höger. Även har jag tydligen ett adamsäpple, och Jojo är hon i mitten.

Det finns fler bilder, men det är typ olika varianter på bilen av mig och O, bilder på golvet, på glas, på snygg-M och på han i koftan.

Kommentarer
Postat av: K

Men gud. Vilken rolig fest jag har missat! Och jag är inte arg, såklart inte. Vi får msnprata sen istället. Jag undrar vad du gett Mille för uppdrag? Vill jag veta? Kära nån. Och jag gissade rätt på tinningen med en gång, med en gång! Mkt roligt.

2008-02-25 @ 06:55:49
URL: http://klarai.blogspot.com
Postat av: cilanpilan

O bara; Ursäkta med vafan? Jag bara; sluta nu, klarai ska gissa vafan.

2008-02-25 @ 09:04:11
URL: http://cilanpilan.blogg.se
Postat av: K

Ja han verkar inte alls förstå det roliga i det. Jag är mkt glad att du outade planen med M som faktiskt inte ens jag visste om.

2008-02-26 @ 01:33:28
URL: http://klarai.blogspot.com
Postat av: cilanpilan

Visste du ju! Vi har pratat om det, försök inte.

2008-02-26 @ 13:06:03
URL: http://cilanpilan.blogg.se
Postat av: Alexandra

Hej!
Jag har hittat til din blogg. Så nu läser jag denna också. Bara så du vet! =) Alltså, Hbg är så sjukt litet ibland. Det är som så att C. som är med på ett av dina kort, är min "styv syster". Min mamma är gift med hennes pappa. Som sagt, hbg litet! Hur känner ni varandra?
Ha det så bra!
Alexandra ( den Alex från Donken, alltså)

2008-02-26 @ 19:56:04
Postat av: cilanpilan

Alex, vad roligt! C och jag har varit klasskompisar i flera år nu . :)

2008-02-26 @ 20:41:07
URL: http://cilanpilan.blogg.se
Postat av: Alexandra

Aha, tänkte nästan att det var så! =)

2008-02-27 @ 19:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0