Magdalena Ribbing

är min nya idol. Jag har vetat om henne innan (men jag är inte helt bakom flötet faktiskt) men liksom inte förstått hennes storhet. Kolla henne bildbyline, och hennes svar på den här frågan (den ligger mig varmt om hjärtat, det har hänt mig vid båda mina graviditeter att folk medvetet låtit bli att gratta och det är liksom en sån sak jag har svårt att släppa. Nej förlåt, jag ljög nu: jag kan inte släppa det och jag kan bitterfitta mig i resten av mitt liv över det och varsågod och skjut mig då vafan). Åh jag bara älskar. Jag älskar frippen, till och med leendet har en air av dam över sig.

Fö rövrigt har Junisen temaavslutning på dagis imorgon och ååh jag kommer böla. Tur jag köpte vattenfast mascara till M's och A's bröllop förra sommaren.

Kommentarer
Postat av: elastaflickan

Ja hon e grym den tanten. Det låter så torrt med vett och etikett men hon har självdistans! Jag läste ett sånt sjukt roligt svar för ett tag sen som var skrivit helt med ironi, nu kommer jag få sitta hela dagen för att försöka hitta det...

2009-05-07 @ 08:05:37
URL: http://ordsligt.blogspot.com
Postat av: Anna m V & E

Men vad är det för idioter som inte grattar? Har du kvar dessa människor i din närhet? Jag vet var jag hade förpassat dem som inte kan glädjas med mig i ett sånt här läge.....

Och Ribbing rules!

2009-05-07 @ 10:30:12
Postat av: cruella

Vilka töntar, skit i dem. Antagligen är de tusen gånger bittrare än vad du kan säga (eller vad man nu drog till med när man var glytt).



Jag blev på tjocken ögonabums, i ett annat land, där de flesta var frescha från universitet och inte fattade någonting om vuxenliv. Men grattade gjorde de och var skitglada - även om de säkert ojade och vojade och spekulerade ihjäl sig om min och M:s förödda framtid hemma på kammaren;-)

2009-05-07 @ 11:39:11
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: cilan

Tja, jag gissar att de som inte grattat liksom inte är glada för vår skull? Oftast kan jag skita i det, men ibland så kommer det tillbaka och då bitterfittrar jag mig lite och sen är det bra igen. :)

2009-05-07 @ 12:23:07
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0