Innan tyckte jag Britta luktade rutt

så då fick jag springa och tvätta händerna. Allvar, om hon blr sjuk och ruttnar och dör så kommer det vara mitt fel eftersom jag kommer svimma av äckel och inte kunna ta med henne till veterinären.
Fast luktade hon kanske inte så illa ändå och efter en stund insåg jag att det nog var mina fötter som luktade fotsvett och det kändes ju inte så bra. Så nu har jag strumpor på mig, det kapslar in fotlukten.

Jag läser alltså uppsatser och den som vi ska vara försteopponenter på alltså.. kanske är det så att den är skriven i ett format jag inte känner till och att jag därför tycker den är lite eh märklig. Eller så är det nåt annat.
Nå, våra opponenter kommer nog ha ett och annat att säga om vår uppsats också. Ett. Och. Annat. Och ett. Och annat.

Kommentarer
Postat av: Anna m V & E

gapskratt och här går du och skyller på Britt och så är det DU som luktar!! Det tyckte jag var vansinnigt roligt - E tyckte inte det var lika kul när jag anklagade henne för att prutta....senare på dan märkte jag att lukten kom utifrån....från typ bonden här "nästgårds"... Då känner man sig som en god mor



Ang uppsatserna - de är dåligt skrivna - du är bäst så är det bara! Inte kommer de opponera sig mot dig, möjligtvis mot de delar den där konstiga människan som du samskrev med skrev - men inte dina! Joohoora så är det!

2009-05-30 @ 18:41:42
Postat av: c

Äh vaddå, det är nästan alltid barnen eller djuren som luktar, så det tycker jag de får ta med i beräkningen. Att bli beskyllda för alltså.

Och jooho då, de kommer opponera och de komme rinte var aså vänliga men äh. En timme av mitt liv vafan. Jag ska föda barn snart, jag tror jag klarar en opponering. ;)

2009-05-31 @ 10:53:57
URL: http://cilanpilan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0