Den här katten


ligger rätt risigt till. Hon har löpt och så hela veckan, och det är ju sin sak, men okej. Igår hittade jag kattpissfläckar i sängen. T konsulterade sin väninna veterinären som tyckte det hela var mkt roligt, att Britta Katt liksom vänder sig mot mig och tyr sig till T istället när hon löper.
Kattjävel, och det här bevisar mkt tydligt att jag inte är någon kattmänniska. För Britta Katt är inte första katten som valt min säng till pisseplats.

Kommentarer
Postat av: Drottningen

kastrera. det där låter definitvt som en löpgrej. jag hade en katt som gjorde precis sådär, det blev ett besök hos doktorn pronto och hon gjorde aldrig om det.



(hon kanske blev så skrämd iofs, för det tog tre försök innan vi kom iväg eftersom hon lämpligt nog rymde, men det tror jag inte. Att hon blev rädd alltså;)

2009-05-24 @ 08:21:34
URL: http://drottningsylt.scriptorium.se
Postat av: c

Imorgon. Då ska hon lämnas in för en smula justering. Planen är ju att hon ska vara ute sen när vi flyttat och då tror jag att pinkproblemet är avslutat (jag tror som du att det är en löpgrej).

Jag är glad att kissandet kom i samband med löpet, för folk som vet säger att innekissaden katter typ aldrig slutar. Och det, min vän. Vore inte så bra.

2009-05-24 @ 08:56:07
URL: http://cilanpilan.blogg.se/
Postat av: Drottningen

Innekissande katter KAN sluta, beroende på orsak. problemet är att orsaken kan försvinna och har under tiden utvecklats till en dålig vana och DET vet vi ju allihop hur lätt det är att råda bot på. Eller ja, inte jag, jag har inga dåliga vanor förstås, men andra ;)

2009-05-24 @ 12:11:27
URL: http://drottningsylt.scriptorium.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0