Jo, inatt då

så tänkte det som bara var fet huvudvärk att Nä, vi tar det ett steg vidare. Hejsan migrän. Så då gick det knappt att sova utan att jag låg på soffan och vände och vred mig och bara aj som satan vad tevejäveln lyser starkt och ska jag må såhär illa utan att spy och jävla T-jävel som tog med treona till jobbet.
Så somnade jag lite och vaknade lite och hela tdien hade jag liksom ultraljudet i bakhuvudet och drömde en massa förvirrade drömmar om att ultraljudstanten såg helt fel saker i magen; en boll, en liten glass med strut, en kråka, en bebis utan ben. Sen drömde jag att jag blev så uppslukad av bebisen att jag glömde fråga vilken sort det var och att T blev helt förbannad på mig och sen dörmde jag att jag missade själva tiden och ja vafan, hela satans natten har jag varit på lasarettet kan man säga.

Hur som helst. Nu har jag migräncocktailat med alvedon, treo, resorb och nezeril. Du är välkommen att klaga över mtt läkemedelsintag när du själv stått och torrkräkts på toa för att du har så ont i huvudet. I say very welcome, till och med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0