Mögligt bröd

har vi ätit till mellanmål (igen!! vad är det MED mig?) och nu har jag hängt över köksvasken en lång stund och klökts (dialektalt, klökas i blekinge är inte att kräkas, mer att hulka liksom), Frågan är: är det normalt att bli så äcklad att man behöver kräkas?
Eller vänta. Frågan är väl egentligen: är det normalt att rensa skafferiet så sällan att brödet hinner mögla?

Nu ska vi köra till Maxi och köpa ett pyttelitet bröd som vi hinner äta upp innan det blir grönt.

Kommentarer
Postat av: swedishgeisha

fast vet du vad, idag har de superjäster som gör att brödet ploppar upp toksnabbt för att spara tid o pengar. Därför möglar det snabbare också. + så ger det dålig tarmflora, har jag hört.

2008-10-24 @ 23:27:10
Postat av: Rita

sjunger knäckebrödets lov

2008-10-25 @ 00:25:57
Postat av: c.

Ja, köpebröd ger i sanning dålig tarmflora, det är därför det jämt finns bröd kvar som kan mögla. :)

Jag köpte knäcke igår. Igen. Den här gången SKA jag äta dem innan de mjuknar, hehe.

2008-10-25 @ 07:23:37
Postat av: swedishgeisha (nicht eine hausfrau)

surdeg ska tydligen vara da shit med...

2008-10-26 @ 21:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0