Om man tvättar håret

varje dag - hur, alltså HURIFAN kan det vara fett då?
Jag är förbannad på mitt hår som har mage att fetta till sig på natten, NÅN jävla gång kan jag väl få gå ut utan klämmor i hela huvet?

Plus att jag har två nya finnar: en chokladfinne som är nere vid hakan, och en som jag inte vet vad den är bra för, som sitter i pannan. Eller finnas, det är bölder.
Men skitidet, nu ska jag gå på tur. Och då är man ju inte sur.

Kommentarer
Postat av: cruella

Humhum, jag TROR att just det faktum att du tvättar håret varje dag gör det fetare. Håret vill liksom inte vara så rent, så hårbotten spruttar på lite extra efter stimulansen. Kanske testa med att bara duscha igenom det varannan dag? Skit i att det känns konstigt några gånger, det stabiliserar sig.

2008-05-06 @ 12:11:11
Postat av: Helena

Precis så är det. Jag och min kompis gjorde en kraftansträngning en gång i gymnasiet (samma vecka som katalogfoto, det var väl mindre smart) för att vänja av håret med ofta-tvätt och det funkade. Jag tvättar numera håret en gång i veckan och det blir aldrig fett. Min kompis trillade dit och började vansinnestvätta igen redan efter ett par månader, men jag har sparat en förmögenhet på att nästan aldrig behöva köpa schampo & balsam.

2008-05-06 @ 13:07:13
URL: http://blogg.aftonbladet.se/309
Postat av: Martina

Hahahah

2008-05-06 @ 14:11:11
URL: http://martans.blogg.se
Postat av: Catta

Håller med! Tror att det blir fett av att tvättas för ofta. Jag hängde på aff-trenden att bara tvätta mitt numera lockiga hår med enbart balsam, och det funkar jättebra. Fast mitt hår blir liksom inte fett annars heller, antagligen för att det är av tagelkvalitet.

2008-05-06 @ 15:18:24
Postat av: cilanpilan

Jajaja, jag VET ju det där egentligen. Men nej. Jag kan inte. Alltså det GÅR inte. Hellre en miljard på schampoo än att gå med fettigt hår.
Ja, man ska ju prioritera på nåt sätt, hahaha.

2008-05-06 @ 15:51:52
URL: http://cilanpilan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0