Ha!

Innan jag somnar behöver jag tala om att jag provat kläder: klänningar, blusar och byxor som såg lite konstiga ut förra sommaren (för att inte tala om förrförra!) men som i år sitter skitbra. Skitbra!

Nackdelen med att dela ut bloggadressen till höger och vänster: jag måste liksom tänka innan jag skriver. Jamen jag vet att det verkar som om jag bara bludderiblad, men så är det inte.
Jag fick iallafall just ett sms där det stod bland annat: väl bekomme (vem, VEM säger väl bekomme? Bara nån som läser böcker, åååh) och även nämndes hjärtat.
Håhåjaja. Håhåjaja.


Såatteeeeh.. gonatt klockan 22.47! 
Är jag klok eller?!


image171
"Mamma, kolla! Ta en bild! Mäh TA! EN! BILD!" Nej jag vet fortfarande inte på vad. Men jag vet numera att det är katten i Tom & Jerry som heter TomåJerry. Råttan har faktiskt inget efternamn, det förstår jag väl själv.


Kommentarer
Postat av: K

Men sån är man ju. Jag med bara åh tänk om den och den läser och guuud va privat och bla bla. Men sen så bara tänkte jag skit.i.samma (nästan).

2008-05-09 @ 06:33:52
URL: http://klarai.blogspot.com
Postat av: cilanpilan

Ja, jag kan ju skriva om mig, men om jag ska blanda in andra blir det knas. Jag ville skriva nåt gulle om T, så det är kanske lika bra att jag hejdar mig, jag som är så ball. ;)

2008-05-09 @ 06:38:37
Postat av: K

Ball är viktigast.

2008-05-09 @ 06:55:03
URL: http://klarai.blogspot.com
Postat av: Anders

Jag lämnar gärna ut mig själv till max, men sällan nån annan. Sen får folk gärna reagera om dom vill. Det är ofta mer tänk bakom än det ser ut. Däremot har jag aldrig någon plan, nånting om att nu ska jag hissa nån eller dissa nån annan.

2008-05-09 @ 09:34:07
URL: http://parkensljus.blogspot.com
Postat av: Ullet

Äh, jag vet inte. Jag skriver om livet o om människorna omkring mig. Jag skriver ju sällan skit om folk o råkar jag göra det, så watta fäck, det brukar inte vara direkt så att de inte förtjänar det. ;)

2008-05-09 @ 19:33:46
URL: http://gammelbyn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0