Eller slå ner

det vill jag ju inte.

Såhär är det iallafall att jag fryser ihjäl snart. Och jag säger helt rubbade saker till kunderna, typ att: ja, igår när jag läste att det brann så tänkte jag på dig (men till mitt försvar så gjorde jag faktiskt det så det så).
Och innan var det nån sån jävla trubadurnisse här inne. Han bara, med sån där magröst som ska vara helt erotisk: Jag är här med mina baaarn. Mina baaarn. Berätta! Berätta. Om Affären. Fantastiskt. Häftigt. Jaaa.
Han lät som den där trubadurtuppen i vafan det programmet nu hette, med Schyffert. Jag bara väntade på att han skulle slita fram en jävla gura och dra nån gammal bellmanvisa. Då hade jag nog dunkat hans huvud i glassfrysen för sån är jag. Jag pallar inte riktigt trubadursnubbar.
En gång berättade min fina vän S att hon hälsat på polare i Gbg. De gick på nån slags krog. Och där fanns det teatermänniskor. En teatermänniska spelade typ sånt där fiddler on the roof-instrument och jag känner mig helt provocerad bara jag skriver det. Flöjt heter det kanske, fiddler = flöjtare eller?

Nån dag ska jag sova och då ska allt bli så himla bra.

Kommentarer
Postat av: Patrik

Allan i Dalen heter han, Gustavssons figur från Percy Tårar.

2008-05-18 @ 18:35:22
Postat av: cilanpilan

Ja just det! Allan i Dalen.

2008-05-18 @ 19:01:21
URL: http://cilanpilan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0